HomeGadgetsVerander jouw hond in een zeemeermin met dit glitterende reddingsvest

Verander jouw hond in een zeemeermin met dit glitterende reddingsvest

Is jouw hond ook zo gek op zwemmen, maar is hij/zij er niet zo goed in? Dan hebben we een geniale en super schattige oplossing gevonden. Je kunt jouw hond namelijk heel makkelijk transformeren in een zeemeermin met dit glinsterende reddingsvest. Zo kan jouw hondje meteen meedoen bij de toppers! 

Zeemeermin reddingsvest

Ben jij dol op zeemeerminnen? Vanaf nu heb jij een part-time zeemeermin als huisdier. Dit glinsterende en fancy reddingsvest gaat nu helemaal viraal op het internet en wij begrijpen wel waarom. Dit is misschien wel een van de meest geniale dingen die we ooit hebben gezien.

Het is de leukste manier om jouw lieve viervoeter veiliger te laten voelen. Je kunt dit geweldige item nu gewoon op Amazon scoren, hij is dus ook binnen no time bij jou thuis. Als het een beetje meezit heb je hem voordat jouw zwembad feestje begint aankomend weekend!

Verschllende maten

Uiteraard is er voor elke hond een bijpassende maat: een S, M en L. Dat zou een groot aantal honden moeten dekken. Neem even contact op met de verkoper op Amazon om te checken welke maat bij jouw hond past.

Je kunt de geniale reddingsvesten hier op Amazon scoren! Bekijk hieronder alvast een aantal geniale foto’s. Zeg nou eerlijk, dit zijn de betere gadgets in het leven toch?

hond, zeemeermin

hond, zeemeermin 1

Meer van dit