HomeTechDeze zelfreinigende kattenbak gaat jouw leven makkelijk maken

Deze zelfreinigende kattenbak gaat jouw leven makkelijk maken

Ben jij ook zo gek op jouw kat maar vind je het schoonmaken van de kattenbak bloedirritant? De Pets Luxury Life is de oplossing voor elke kattenvriend. Dit is namelijk een handige zelfreinigende kattenbak, die precies dat doet waar jij geen zin in hebt. Slimmer, sneller en hygiënischer.

Zelfreinigende kattenbak

De slimme technologie van Pets Luxury Life zorgt ervoor dat jouw kattenbak altijd schoon is, zonder dat je de uitwerpselen zelf uit de bak moet halen. Dit zijn oplossingen waar wij heel erg blij van worden. Hoe dit werkt? Elke keer als de kat de kattenbak heeft verlaten, reinigt de kattenbak automatisch al na 6 seconden alles in de bak. Tel uit je winst en tijd!

De kattenbak is namelijk voorzien van een gepatenteerde schep. Deze draait twee keer om het samengeperste afval uit de bak te filteren. Het afval wordt daarna in een 2,5 L afvalbak aan de achterkant van de bak gescheiden. Daarna draait de schep in de andere richting om het strooisel weer glad te strijden. Dat is slim werk!

Slimste kattenbak ter wereld

We kunnen deze Pets Luxury Life kattenbak met recht de slimste kattenbak ter wereld noemen. Hij is makkelijk te bedienen en heeft uiteraard een aan/uitknop en werkt helemaal automatisch. De kattenbak is voorzien van 3 LED lampjes, als 1 lampje brand is de kattenbak klaar voor gebruik. Bij 2 lampjes maakt de kat gebruik van de kattenbak. 3 lampjes? Tijd om de afvalbak te gaan legen.

Daarnaast ziet de kattenbak er modern en tof uit, een prima toevoeging tot jouw huis. Heb jij ook zin in een kattenbak 2.0.? Je kunt hem hier met hoge korting aanschaffen bij Bol.com!

Meer van dit