HomeStealsDit hondenzwembad koop je voor een prikkie bij de Action

Dit hondenzwembad koop je voor een prikkie bij de Action

Geniet jij ook zo van de warme dagen? De sfeer in het land is weer helemaal top sinds de temperaturen zijn opgelopen. Maar toch is het ook belangrijk om verkoeling te zoeken. Ook voor onze lieve, trouwe viervoeters is het belangrijk om genoeg koelte op te zoeken. Zij zijn namelijk helemaal niet zo dol op die hitte.

Hondenzwembad van de action

Wist je dat hondendagen maar liefst drie tot vijf keer zo lang duren? Daarom is het belangrijk dat jou lieve viervoeter genoeg verkoeling krijgt. Action heeft daar iets slims op bedacht voor een heel zacht prijsje: een leuk hondenzwembadje voor in de tuin.

Dit zwembad heeft een diameter van 80 centimeter. Hier kun jij, en zelfs jouw hond, geen baantjes in trekken, maar is ruim genoeg om lekker in te verkoelen. Als jouw hond van klein formaat is zou je er eventueel zelf bij kunnen zitten.

hondenzwembad 1

Voor een koele zomer

Het zwembadje is van een extra stevige kunststof gemaakt, hierdoor kan het bad tegen een stootje. Mocht jouw hond iets te hardhandig aan het spelen zijn dan hoef je je niet druk te maken over flinke overstromingen.

Na het badderen kun je het bad gemakkelijk leeg laten lopen. Je kunt deze must-have voor jouw hond nu voor maar €9,99 bij de Action kopen. Dat is nog eens een echte steal! Is hij daar uitverkocht? Bol.com heeft een aantal leuke alternatieven!

Meer van dit