HomeDIYDit containerzwembad is een must-have voor elke achtertuin

Dit containerzwembad is een must-have voor elke achtertuin

Containers worden steeds vaker op een creatieve manier gebruikt. We zagen ze al terugkomen in verschillende mancaves en wintersport chalets. Deze keer kwamen we een hele vette upgrade voor jouw achtertuin tegen: een containerzwembad.

Containerzwembad in jouw tuin

Een container heeft een robuuste en industriële stijl. Deze vrachtcontainers worden omgetoverd tot volledige zwembaden. Je begint natuurlijk met het graven van een gat in de achtertuin. Als je dit hebt gedaan kan het Canadese bedrijf ‘Modpools’ meteen aan de slag met het inbouwen.

‘Modpools’ bouwt de containers om tot handige en verplaatsbare zwembaden. Je hebt zelfs de mogelijkheid om een scheidingswand aan te brengen waarmee je een deel van de container tot bubbelbad kunt dopen. Hierdoor kun je het hele jaar lekker chillen in jouw zwembad.

containerzwembad,

Hele jaar genieten

Door de slimme verwarming kun je zelfs als het vriest, tot -10°C, een watertemperatuur behalen van 30°C. De temperaturen en de bubbels zijn gemakkelijk in te stellen met jouw smartphone. Wat wil een mens nog meer?

Uiteraard is zo’n mooie uitvinding niet gratis. Vanaf $19.500 (omgerekend zo’n €16.600) is zo’n zwembad voor jou. Toch vinden wij deze prijs nog best wel meevallen. We moeten helaas nog wel even wachten voordat de zwembadcontainers in Nederland verkrijgbaar zijn. Wellicht een leuk DIY-project? Deze vrouw creëerde zelf al een zwembad in de tuin. Check de foto’s hieronder:

Meer van dit