HomeSmartphonesExperts: mensen die deze iPhone modellen hebben, kunnen die maar beter snel...

Experts: mensen die deze iPhone modellen hebben, kunnen die maar beter snel verkopen

Bijna de helft van alle mensen heeft een iPhone en waar sommige fans altijd per se de nieuwste moeten hebben, zijn er ook mensen die met wat oudere modellen rond lopen. Experts waarschuwen nu dat je bepaalde modellen maar beter zo snel mogelijk kunt verkopen.

iOS 17 update

Apple komt zeer spoedig met de allernieuwste update iOS 17. Een update is normaal gesproken beschikbaar voor alle iPhones nieuwere iPhones maar dit keer laat Apple er weer een paar vallen. De mensen met een iPhone 8 of iPhone X krijgen helaas geen update meer. Volgens experts zullen deze iPhones daardoor met zo’n 50% in waarde dalen.

De laatste keer dat Apple wat modellen liet vallen, zorgde dat er ook voor dat de iPhones 50% minder waard werden. Dat heeft alles te maken met het feit dat de iPhones niet meer up te daten zijn. Van de iPhone 8 hadden mensen het wel verwacht maar dat ook de iPhone X niet meer up te daten is, komt wel als een verrassing. Dit model werd namelijk met veel bombarie gelanceerd omdat het revolutionair was.

iPhones verkopen

Als je nog wat centen voor je oude iPhone wil, dan is het dus slim om hem snel te verkopen. Zéker omdat iOS 17 erg veel goeds beloofd. De lijst met functies en updates werd enthousiast ontvangen door iPhone-fans. Ook is het zo dat een verouderd besturingssysteem ervoor zorgt dat de iPhone minder goed beveiligd is. Dat is meteen een goede tip om de updates altijd te doen!

Meer van dit