HomeGeen categorieLidl heeft nu deze kneiter goedkope racefiets in de aanbieding

Lidl heeft nu deze kneiter goedkope racefiets in de aanbieding

Voor de mensen die op zoek zijn naar een goedkope racefiets heb ik goed nieuws. Lidl verkoopt er momenteel één voor minder dan de helft van de prijs. Deze goedkope racefiets is eigenlijk de allerbeste optie als instapmodel.

Wielrenners

Volgens de laatste gegevens blijken er in Nederland maar liefst 850.000 wielrenners rond te fietsen. Dankzij deze aanbieding van de Lidl, kunnen daar zomaar eens een hele hoop bij komen. Ze hebben namelijk momenteel deze KS Cycling racefiets Euphoria online te koop staan voor minder dan de helft van de oorspronkelijke prijs.

Ga naar volledige schermweergave: KS Cycling Racefiets Euphoria 28" - afbeelding 1

De fiets lijkt heel degelijk te zijn. Ook de reviews zijn goed en als we kijken naar alle informatie die we er bij kunnen vinden dan is toch echt de conclusie dat je geen beter model kant vinden om in te stappen dan deze. Dus mocht je ooit getwijfeld hebben om een racefiets aan te schaffen? Dan ligt het nu in ieder geval niet meer aan de prijs.

Goedkope racefiets kopen

We kunnen ons voorstellen dat je wel wilt weten wat je koopt als je deze goedkope racefiets gaat kopen bij de Lidl. We hebben om die reden de belangrijke dingen effe op een rijtje gezet.

  • Hij komt in twee maten zodat zowel lange als korte mensen er plezier van kunnen hebben. De maten zijn 55cm en 58cm framehoogte.
  • De fiets beschikt over 14 versnellingen die door een achter derailleur van het welbekende Shimano soepeltjes overschakelen.
  • Gemaakt van een alluminium frame waardoor de fiets maar 12 kg weegt. De fiets kan met gemak 120kg dragen.

Ga naar volledige schermweergave: KS Cycling Racefiets Euphoria 28" - afbeelding 6

Ga naar volledige schermweergave: KS Cycling Racefiets Euphoria 28" - afbeelding 2

Ook de reviews op de site liegen er niet om. De fiets wordt vooral bestempeld als ideale instapfiets voor een geweldige prijs. Nu de racefiets maar de helft van de prijs is, is dat al helemaal een feit. Het enige minpuntje dat ik zelf kan bedenken is dat je fietsen van de Lidl wel zelf effe in elkaar moet draaien. Gelukkig is dit met een montagehandleiding heel eenvoudig te doen.

Mocht je nu niet meer twijfelen om een racefiets aan te schaffen dan is deze goedkope variant een supermooie optie om eens te beginnen met fietsen. Je koopt hem nu online bij de Lidl voor maar €239,14. Dat is maarliefst 57% korting op de originele prijs!

Meer van dit