HomeGeen categorieLidl stunt met deze Melitta volautomaat espressomachine voor de helft van de...

Lidl stunt met deze Melitta volautomaat espressomachine voor de helft van de prijs!

De Lidl staat al lang niet meer bekend om boodschappen maar steeds meer om aantrekkelijke aanbiedingen. De Melitta volautomaat espressomachine die ze nu voor de helft van de prijs aanbieden, is zo’n voorbeeld ervan.

Lidl aanbiedingen

Elke week checken we voor jullie de aller beste aanbiedingen van de Lidl. Daar komt zo vaak iets uit dat we er een speciale tag voor ingericht hebben op onze site. Voor alle andere goede aanbiedingen kun je ook nog in onze steals categorie kijken.

Toen we in de folder van deze week keken, zagen we dat ze een enorme korting op de Melitta volautomaat espressomachine hebben gegeven. Normaal betaal je 400 euro voor dit apparaat maar met deze korting van 50% is daar nog maar 199 euro van over. Mocht je toevallig opzoek zijn naar een espressomachine dan is nu de kans om hem aan te schaffen.

Melitta Volautomaat espressomachine

Melitta volautomaat espressomachine

Ben je dol op koffie? Dan ben je dol op dit apparaat. Het koffiepoeder wordt door dit apparaat namelijk vóór het eigenlijke koffiezetten met water gespoeld, zodat de maximale aromastoffen van de koffie kunnen vrijkomen. Dat betekent dat je geen smaak verliest wanneer je een bakkie zet. Het apparaat is ultramodern en met een one-touch systeem te bedienen. Je kunt hem door de uitneembare zetgroep eenvoudig reinigen. Ook is hij hoog genoeg om er normale koffieglazen onder te zetten.

Het enige wat hij niet doet is melk opschuimen maarja… Daar neem je ook geen espressomachine voor. Als je dat nog zou willen dan kun je er een melkopschuimer bij bestellen. Die zijn namelijk ook in de korting momenteel. Je scoort de Melitta volautomaat espressomachine gemakkelijk via deze link. Wees wel snel want dit is een aanbieding die rete snel is uitverkocht!

Meer van dit