HomeGeen categorieLidl stunt met deze Delonghi koffiemachine voor de helft van de prijs!

Lidl stunt met deze Delonghi koffiemachine voor de helft van de prijs!

Als je ooit twijfelde om een koffiemachine aan te schaffen dan is dit het moment om de stap te wagen! Lidl stunt deze week namelijk met de Delonghi koffiemachine. Je kunt hem momenteel voor bijna de helft aanschaffen! 

Delonghi volautomaat koffiemachine

Als iets mij blij kan maken dan is het wel een heerlijk kopje koffie. Of het nou ’s ochtends, in de middag of ’s avonds is, ik geniet er van. Nu weet ik toevallig dat ik niet de enige ben die er van kan genieten en daarom leek het me een goed idee om deze Delonghi koffiemachine bij jullie onder de aandacht te brengen. Waar deze normaalgesproken een rib uit je lijf kost, hoef je er nu enkel maar de helft voor in te leveren!

Delonghi Volautomaat koffiemachine

De Delonghi koffiemachine is uitgerust met instelbare bonenmaler, koffiesterkte en temperatuur. Met het waterreservoir van bijna 2 liter kan hij in 1 teug flink wat kopjes koffie zetten. Dit kan dan natuurlijk ook met 2 kopjes per keer! De koffiemachine is geschikt voor bonen én gemalen koffie. De bonen worden door de geïntegreerde koffiemolen in zon 13 beschikbare standen gemalen.

Heerlijke koffie

Als je denkt dat de Delonghi koffiemachine enkel maar wat koffie kan zetten dan heb je het mis. Het apparaat is namelijk uitgerust met een handmatig cappuccino systeem waar je een zachte schuimlaag mee kunt maken. De verstelbare koffiedispenser maakt het apparaat geschikt voor bijna elk soort kopje. Samen met de automatische spoel en ontkalk systemen kan dit apparaat zichzelf ook nog uitschakelen. Je hebt er dus bijna geen omkijken naar!

Delonghi Volautomaat koffiemachine

De prijs

Zoals je van de Lidl gewend bent, komen ze regelmatig met steals en deze kunnen we daar ook onder plakken! De Delonghi koffiemachine is namelijk momenteel verkrijgbaar voor bijna de helft van de prijs! Voor maar €279,- geniet jij vanaf nu iedere dag van een heerlijk kopje koffie! Je kunt het apparaat hier beter bekijken of aanschaffen.

Update: Net wanneer je denkt dat dat alles was, kom ik nog een aanbieding van de Lidl tegen, waar het hart van een échte die-hard koffieliefhebber nóg sneller gaat kloppen! Check zelf maar!

Meer van dit