HomeGeen categorieLidl aanbieding: Egg BBQ voor een zacht prijsje

Lidl aanbieding: Egg BBQ voor een zacht prijsje

De zomer is eindelijk begonnen en dat staat gelijk aan barbecuen! De geur van een lekkere grilburger, Duitse biefstuk of zalm doet bij ons het water in de mond lopen. Lidl komt jou nu tegemoet met een wel hele lekkere aanbieding. Ze doen namelijk de Grill Egg BBQ in de verkoop.

Egg BBQ van de Lidl

Barbecuen hoort echt bij de zomer. Nu de zomer is begonnen kunnen alle BBQ-spullen weer uit de kast. Als jij nog op zoekt bent naar een hoge kwaliteit BBQ voor een zacht prijsje dan hoef je niet verder te kijken. Lidl heeft namelijk weer een mega steal op het menu staan: De GRILLMEISTER® Keramische Grill Egg.

Deze Grillmeister is een multifunctionele BBQ, waarmee je goed tekeer kunt gaan in de tuin. Deze BBQ is uiteraard perfect voor worstjes en burgers, maar je kunt er ook mee koken. Dit maakt jouw leven in de tuin een stuk leuker tijdens de warme dagen. Dit apparaat heeft namelijk een keramische grill waarmee je kunt koken, grillen, roken en bakken tussen 110 en 170 graden celcius.

lidl, bbq

Zacht prijsje

Met deze barbecue kan je direct en indirect grillen, koken, roken en zelfs brood bakken. Je kunt de temperatuur aflezen op de geïntegreerde thermometer om het BBQ’en een stuk makkelijker te maken. De geïntegreerde thermometer met gradenschaal heeft gemarkeerde kookniveaus: roken, bakken, grillen, schroeien.

Deze hoge kwaliteit BBQ is te koop voor maar 99 euro. Klik hier om te bestellen en alle opties te checken. Maak er een heerlijke zomer van!

Uitverkocht? Op bol.com staat een goed alternatief!

Meer van dit