HomeGeen categorieLidl stunt met elektrische fietsen tijdens Black Friday

Lidl stunt met elektrische fietsen tijdens Black Friday

Als je tegenwoordig ergens een elektrische fiets kan scoren met de beste prijs, dan moet je bij Lidl zijn. Normaal gesproken verkopen ze al hoge kwaliteit e-bikes voor een prikkie, tijdens Black Friday is het helemaal feest. Vandaag stunten ze met een mooie e-bike en een e-mountainbike.

Lidl DEAL: NASSAU® E-bike 28″ Nassau Cargo III

Met deze elektrische Nassau City E-bike “Cargo III” kun je ontspannen fietsen. Hij heeft in tegenstelling tot andere elektrische fietsen van deze prijs een mooi ouderwets design. De krachtige voorwielmotor in combinatie met de SHIMANO Nexus 3-versnellingsnaaf geeft je de mogelijkheid om tegen de wind in te rijden, probleemloos bagage te vervoeren en prachtige tochten te maken.

Het is een prachtige en krachtige fiets van staal en metaal. Normaal kost hij 999 euro maar vandaag is hij te scoren voor 799 euro. Als je dus altijd al een mooie e-bike had willen hebben is dit een mooi moment. De Nassau e-cityfiets is verkrijgbaar in een damesmaat in de trendy kleur coal grey, maar is ook zeer geschikt voor heren. Je koopt deze e-bike hier.

e-bike black friday lidl

Prophete E-Mountainbike 27,5”

Voor de avonturiers is er ook een E-Mountainbike te koop voor een bodemprijs. Deze mountainbike is voorzien van een krachtige Blaupunkt® achterwielmotor (36V/250W) die een zeer natuurlijk aanvoelende ondersteuning biedt en zorgt voor directe krachtoverbrenging.

De combinatie van een V-brake voor en achter zorgt voor optimale remkracht. Deze E-Mountainbike gaat nu ook van 999 euro naar 799 euro. Je koopt deze Black Friday deal alleen vandaag hier.

e-bike lidl black friday

Meer van dit