HomeGeen categorieSuper Deal: Lidl verkoopt een opblaasbare jetski

Super Deal: Lidl verkoopt een opblaasbare jetski

Ben jij ook klaar voor de zomer? Wij zijn in de zomer het liefst aan of op het water te vinden. Lekker zwemmen, dobberen of varen. Daar maak je ons echt blij mee. Ben jij een snelheidsduivel? Dan is een jetski de ultieme droom om te hebben. Helaas zijn ze vaak onbetaalbaar. Gelukkig komt de Lidl nu met een oplossing: een opblaasbare e-jetski van Yamaha.

Opblaasbare jetski van de Lidl

Wij zijn elke week op zoek naar de tofste aanbiedingen voor onze trouwe lezers. Leuke gadgets tegen leuke prijzen. Lidl is een winkel die maandelijks hele vette producten heeft voor zachte prijzen. Denk aan deze Opblaasbare Jacuzzi-XL. Nu komen ze met een Yamaha Aqua Cruise in de aanbieding. Hiermee kun je op een goedkope manier de hele zomer het water onveilig maken!

Let wel op, helaas is de e-jetski niet voor iedereen te gebruiken. Er zit namelijk een maximum gewicht verbonden aan dit speeltje: 70 kilo. Als je dus lichter bent dan heb je geluk (of is het tijd om die corona kilo’s eraf te werken). Voor kinderen is dit sowieso het ultieme speeltje.

lidl, jetski, opblaasbaar

Zacht prijsje

Echte professionele jetski’s zijn flink prijzig. Deze e-jetski van de Makro heeft een heel aantrekkelijk prijsje. Je koopt hem namelijk al voor €219,-. En zelfs voor deze prijs krijg je een heel hoog kwalitatief speeltje.

De jetski komt zelfs met een dodemansknop en een preventiesysteem tegen oververhitting. Je kunt de jetski hier bestellen (op=op)!

lidl, opblaasbare, jetski, 1

Meer van dit