HomeGeen categorieLidl verkoopt een opblaasbare kajak voor een prikkie

Lidl verkoopt een opblaasbare kajak voor een prikkie

In de zomer is het heerlijk om het water op te gaan. Laatst schreven we al over deze gemotoriseerde opblaasbanden van Amazon en een opblaasbare tank inclusief werkend waterkanon. We zitten dus middenin de waterpret zoals je merkt. Deze week kwam Lidl met een geniale steal: een opblaasbare kajak voor een zacht prijsje.

Opblaasbare kajak van Lidl

Met deze opblaasbare kajak kun jij heerlijk de zee, het meer of de gracht op. Lekker dobberen en chillen in het zonnetje en tegelijkertijd een beetje fit worden. Dit is echte waterpret in de zomer!

Er is plek voor 2 personen in de kajak, dus bel jouw beste maat of vriendin en ga het water op. Er zijn zoveel mooie plekken in Nederland die je te water kunt ontdekken. Lidl (wie anders) komt nu met een zeer betaalbare kajak die nu in de aanbieding is.

kajak, lidl 2

Specificaties

Deze handige 2-persoons kajak is op te blazen en heeft een afneembare voor- en achterzitting gemaakt van robuuste en duurzame materialen. Daarnaast is de kajak bestendig tegen zout, water, olie, UV en kou. Je kunt er dus echt mee op avontuur.

Ook wordt de Kajak met een dubbel aluminium peddel geleverd die je gemakkelijk kunt verstellen. Als je de twee peddels aan elkaar klikt kun je deze ook als dubbele beddel gebruiken. Is de kajak stuk? Er wordt ook een reparatieset bij geleverd, alles bij de hand om de kajak te fixen mocht dit nodig zijn.

Deze kajak is nu te koop voor een zacht prijsje: 59,99 euro. Check alle opties hier!

Iets meer snelheid maken? Check dan deze opblaasbare e-jetski!

Meer van dit