HomeGeen categorieLidl verkoopt overdekt zwembad voor regenachtige zomerdagen

Lidl verkoopt overdekt zwembad voor regenachtige zomerdagen

Een zwembad is super leuk in de zomer. In Nederland kunnen we het weer alleen voor geen meter vertrouwen. Een buitenzwembad heeft dan ook weinig zin en daarnaast zijn ze vaak belachelijk duur. Gelukkig is daar Lidl, de supermarktketen met een oplossing voor elk probleem. 

Overdekt zwembad

Een zwembad in de tuin is een droom voor velen. Denk eens aan die mooie dagen in de zomer waarin je lekker in je eigen badje plonst. Een zwembadfeestje na een gezellige BBQ, noem het maar op. Wij dromen al helemaal weg. Maar dat is toch niet te betalen?

Lidl heeft nu een geweldig overdekt zwembad te koop voor een prikkie. Perfect voor de warme maar regenachtige dagen. Je hoeft het land niet meer uit met dit zwembad en het beste nieuws is dat je er voor een zacht prijsje eentje kunt aanschaffen bij onze favoriete supermarkt.

lidl, overdekt, zwembad

Lidl aanbieding

Lidl komt, zoals we van ze gewend zijn, altijd met de scherpste deals. Dit zwembad kun je overdekt maken met een koepel die gemakkelijk open en dicht is te doen. Als je het warm krijgt onder de koepel kun je hem ook nog half open zetten.

Lidl verkoopt dit zwembad voor 124,50, een erg zacht prijsje. Dit is ook de reden dat deze aanbieding vaak uitverkocht is. Je kunt het beste deze link goed in de gaten houden en een reminder voor jezelf zetten. Dit zijn buitenkansjes die je wel moet pakken!

Meer van dit