HomeGadgetsLidl verkoopt nu deze Delonghi koffiemachine voor de helft van de prijs!

Lidl verkoopt nu deze Delonghi koffiemachine voor de helft van de prijs!

Lidl en Delonghi koffiemachines zijn een prachtige combinatie. Regelmatig stunt Lidl met de prijs en dat is voor veel mensen die ooit twijfelde om een koffiemachine aan te schaffen, hét moment om de stap te wagen! Je kunt hem momenteel voor bijna de helft aanschaffen!

Delonghi volautomaat koffiemachine bij de Lidl

Koffie is voor veel mensen elke ochtend de redder in nood. Maar wist je dat mensen steeds meer en vaker koffie gaan drinken? Dat komt omdat een lekker bakje koffie tegenwoordig steeds toegankelijker wordt. Het leek me dan ook een goed idee om deze Delonghi koffiemachine bij jullie onder de aandacht te brengen. Want waar deze normaal gesproken een rib uit je lijf kost, hoef je er nu enkel de helft voor in te leveren!

Ga naar volledige schermweergave: Delonghi Volautomaat koffiemachine ECAM13.123.B - afbeelding 6

De Delonghi koffiemachine is uitgerust met instelbare bonenmaler, koffiesterkte en temperatuur. Met het waterreservoir van bijna 2 liter kan hij in 1 teug flink wat kopjes koffie zetten. De koffiemachine is geschikt voor bonen én gemalen koffie. De bonen worden door de geïntegreerde koffiemolen in zon 13 beschikbare standen gemalen. Om die reden kun je de koffie naar elke gewenste stand klaarmaken.

Heerlijke koffie

Als je denkt dat de Delonghi koffiemachine alleen maar een beetje koffie kan zetten dan heb je het mis. Het apparaat is namelijk uitgerust met een simpel cappuccino systeem waar je een zachte schuimlaag mee kunt maken. Samen met de automatische spoel en ontkalk systemen kan dit apparaat zichzelf ook nog uitschakelen. Je hebt er dus bijna geen omkijken naar!

Delonghi Volautomaat koffiemachine ECAM13.123.B - afbeelding 5

De prijs

Zoals je van de Lidl gewend bent, komen ze regelmatig met flinke koopjes en deze kunnen we daar ook onder plakken! De Delonghi koffiemachine is namelijk momenteel verkrijgbaar voor bijna de helft van de originele prijs van €519,-! Voor maar €299,- geniet jij vanaf nu iedere dag van een heerlijk kopje koffie! Je kunt het apparaat hier beter bekijken of aanschaffen. Had je liever een zwarte gewild? Dan hebben wij daar eerder dit stuk over geschreven

Meer van dit