HomeGadgetsLidl verkoopt nu deze elektrische handdoeken radiator voor een prikkie!

Lidl verkoopt nu deze elektrische handdoeken radiator voor een prikkie!

De Lidl verkoopt vanaf nu deze elektrische handdoeken radiator voor een prikkie en dat is goed nieuws voor alle koukleumen onder ons. Het is natuurlijk geen geheim dat energie steeds meer geld gaat kosten dus deze elektrische variant zou zomaar eens een goede vervanger voor jouw traditionele radiator kunnen zijn!

Elektrische handdoeken radiator

De radiator kan zowel aan de muur als staand worden gebruikt. Je steekt hem simpelweg in het stopcontact en klaar is kees. Je warmt je handdoeken snel en eenvoudig op terwijl je staat te douchen en droogt ze ook weer binnen no-time na het douchen. Het apparaat is voorzien van 8 warmte staven die elk 50 graden kunnen worden. Hij is (natuurlijk) geschikt voor in de badkamer met een IP22 kenmerk.

De radiator is met zijn 53 x 10 x 86 cm (l *  b *  h) klein en dus makkelijk weg te werken in een verstopt hoekje. Het snoer heeft een lengte van 1,5 meter dus je hebt best wat bereik met de elektrische handdoeken radiator. Het gewicht is dankzij de allumium behuizing zo’n 2,2 kilo dus erg makkelijk weg te werken. Dankzij de timer beschikt de radiator over zelfstandige uitschakeling na 2 of 4 uur.

elektrische handdoeken radiator van de lidl
Afbeelding: Lidl

Op = op

Zoals we weten moet je bij de Lidl snel zijn om een goede steal te scoren. Op is namelijk bijna altijd ook echt op. Je kunt hem momenteel voor zijn normale prijs aanschaffen maar je kunt ook wachten tot zaterdag 5 november want dan gaat er een tientje vanaf in de folder. Ben je bang dat dit ‘kleine’ apparaat niet volstaat? Dan hebben ze ook een grotere in hun assortiment. Deze is wel een stuk duurder maar kan dan wel ook dienen als elektrische verwarming in je badkamer. Je kunt alle elektrische handdoeken radiators van de Lidl bekijken door op deze link te klikken.

Meer van dit