HomeGeen categorieAlbert Heijn heeft nu een elektrische fiets voor absolute bodemprijs

Albert Heijn heeft nu een elektrische fiets voor absolute bodemprijs

De elektrische fiets was al populair maar sinds de helmplicht van de snorscooter, zijn ze niet meer aan te slepen. Helaas zijn het best wel dure krengen maar daar heeft de Albert Heijn nu een oplossing op. Je scoort daar namelijk een topfiets voor onder de 1.000 euro!

Absolute steal

Tegenwoordig zijn er nog maar weinig Elektrische fietsen te vinden onder de 1.000 euro. Zéker bij grote en betrouwbare winkels, wordt het steeds lastiger om een koopje te vinden. Des te mooier is het dus dat Albert Heijn nu deze steal in de aanbieding heeft staan!

Voor nog geen 1.000 euro scoor jij deze Villette L’ Amant eco. Een elektrische stadsfiets met een achterwielmotor én geïntegreerde accu. De fiets is beschikbaar in drie kleuren en je kunt er zelfs eventueel een proefrit op maken als je zou willen. Hij wordt gratis bij je thuisbezorgd en als je het toch niets vindt, dan kan bij binnen 14 dagen nog kosteloos retour.

Villette L’ Amant eco

Met de Villette l’ Amant Eco heb je een mooie en comfortabele elektrische stadsfiets. De 10.4 Ah accu zit in het frame en is uitneembaar, zodat u deze ook binnenshuis kunt opladen. De fiets heeft 7 versnellingen die de achterwielmotor aansturen. Deze zorgt ervoor dat de fiets op een natuurlijk voelende manier het trappen ondersteunt.

De fiets heeft een LCD-display waarop de snelheid en de afgelegde afstand af te lezen is. Je kunt via het display kiezen voor 5 ondersteuningsstanden. Wanneer je met deze fiets aan de hand loopt, kan je de Walk Assist functie inschakelen. Deze zorgt ervoor dat je met ondersteuning de trap in bijvoorbeeld een parkeergarage kunt opklimmen. Je kunt meer info bekijken en hem scoren via deze link.

Meer van dit