HomeGeen categorieAldi deal: Mini-Kamado BBQ voor een prikkie

Aldi deal: Mini-Kamado BBQ voor een prikkie

Bij de zomer hoort een goed BBQ-feestje. Een heerlijke dag sluit je natuurlijk af met een borrel en heerlijk vlees, vis en vega van de barbecue tijdens een gezellig tuinfeestje. Ben jij nog op zoek naar een goede en betaalbare barbecue? Dan is deze aanbieding van Aldi echt iets voor jou!

Mini-Kamado van Aldi

Vrienden, drankjes, zon en de barbecue op volle toeren. Dat is de definitie van een goede zomerdag. De meeste hoge kwaliteit barbecue’s zijn vrij prijzig. Gelukkig komt Aldi nu wederom met een mooi alternatief: deze mini-kamado BBQ.

Deze mini-kamado van de Aldi is betaalbaar en van hoge kwaliteit. Het is een barbecue met een diameter van 27 centimeter. Daarnaast heeft deze kamado een toffe look en een handige ingebouwde thermometer zodat je altijd weet hoe heet de grill is. Belangrijk om die burgers perfect te bakken.

aldi, bbq 1

Specs van de mini-kamado

Deze barbecue is keramisch en houdt dus warmte vast. Ook de deksel is keramisch en daardoor isolerend. Je kunt hem gebruiken om mee te grill, slowcooken, roken of broodjes mee te bakken. Dit kun je dus echt een allround barbecue noemen. De barbecue is 36 centimeter

Afmetingen: ca. Ø 36 cm hoogte ca. 58.5 cm
Diameter barbecuerooster ca. Ø 27 cm
Met ingebouwde thermometer en isoleren materiaal

Je kunt deze topper op 3 juli aanstaande aanschaffen bij de Aldi filialen. Het leukste aan deze barbecue is de prijs, voor 89.99 euro is hij van jou. Check alle info op de website van Aldi.

Meer van dit