HomeGeen categorieLidl deal: goedkope mini-vaatwasser voor op jouw aanrecht

Lidl deal: goedkope mini-vaatwasser voor op jouw aanrecht

Afwassen met de hand heeft alles behalve onze voorkeur. Een vaatwasser is dan ook de beste uitvinding van de afgelopen eeuw, vind je niet? Het vervelende van vaatwassers is dat ze vaak erg prijzig zijn. Gelukkig hebben we altijd nog de geniale aanbiedingen van de Lidl. Zij verkopen nu een handige mini-vaatwasser, chill voor jouw keuken en top voor de portemonnee.

Lidl’s mini-vaatwasser

Dat Lidl officieel alles heeft bewijst deze vaatwasser wederom. Lidl komt constant met de leukste gadgets en deals, denk aan deze mini-vespa en een spotgoedkope elektrische fiets. Nu is het tijd voor een mini-vaatwasser.

Maar hoe werkt zo’n mini-vaatwasser dan precies? En hoort dit niet thuis in een kinderkeukentje? Nope, zeker niet. Deze mini-vaatwasser is heel erg handig en hoeft niet eens te worden aangesloten. Bij deze vaatwasser krijg je namelijk een volledig geïntegreerde watertank van 5 liter. Vul de tank en je kunt jouw vaatwasser het werk laten doen.

mini-vaatwasser, lidl, shop

 

Handige functies

Je kunt de vaatwasser instellen op de juiste reinigingstemperatuur. Deze is verstelbaar tussen de 45 en 70 graden, afhankelijk van jouw vaat. Het meest gebruikte programma zit tussen de 55°- 65°C.

Deze mini-vaatwasser is mega handig als je een klein keukentje hebt en te lui bent om de afwas zelf te doen. De afmetingen van dit apparaat zijn 42 x 43.5 x 43.5. In totaal weegt de vaatwasser maar 14 kilo. Is dit alles? Nope, we moeten het nog even over de prijs hebben. Je scoort deze vaatwasser voor €279. Daar worden we heel erg blij van!

Het kan zijn dat deze topper alweer uitverkocht is.. Bekijk dan deze optie van Bol.com!

Meer van dit