HomeGeen categorieLidl verkoopt nu een luxe elektrische mini-vespa voor kinderen

Lidl verkoopt nu een luxe elektrische mini-vespa voor kinderen

Als klein kind heb je altijd dromen. Vroeger wilden we graag een toffe skelter of een mooie fiets voor onze verjaardag. Nu kunnen kleine kids al genieten van luxe op jonge leeftijd, denk aan deze toffe mini-Vespa van de Lidl. Van A naar B in stijl.

Mini-Vespa

Deze mini-Vespa is volledig elektrisch en perfect geschikt voor jouw kind, broertje, zusje, nichtje, buurjongen of kleinkinderen. Hiermee maak je die kleine super blij en rijdt hij of zij er bij in stijl. Deze elektrische mini-Vespa is het ultieme voertuig voor kleine kinderen.

De Vespa is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren: beige, blauw, grijs en rood. Voor zowel jongens als meisjes zijn er dus voldoende opties. Jong geleerd is oud gedaan zeggen we dan!

elektrische, mini-vespa, lidl

Touren op de Vespa

Deze coole mini-scooter is geschikt voor kids vanaf een jaartje of drie. Op een volledig opgeladen accu kun je een uur tot anderhalf mee rijden. Is hij leeg? Dan duurt het ongeveer negen tot tien uur tot hij weer volledig is opgeladen.

Je kunt dus lekker toeren met jouw kleine voortaan. Het lijkt op een echte Vespa en Lidl heeft deze mini-scooters in de verkoop voor een zacht prijsje: voor 179 euro is deze van jullie. Check Lidl voor alle opties. 

Lees ook: Dit zijn de meest ruige voertuigen voor kinderen!

elektrische, mini-vespa

Meer van dit