HomeTechNa de wolf duikt nu ook de robotstofzuiger in het wild op:...

Na de wolf duikt nu ook de robotstofzuiger in het wild op: Druk aan het werk

Als je een lijstje zou maken van dingen die je nooit in het wild tegen gaat komen dan staat een robot stofzuiger daar vermoedelijk wel op. Toch kwamen oplettende mensen een robotstofzuiger tegen op straat.

Robotstofzuiger

Een robotstofzuiger is de hulp in huis waar je niet naar om hoeft te kijken. Hij doet zijn ding en jij hoeft je er niet mee bezig te houden of er wel of niet gestofzuigd is. Je kunt ze in alle vormen en maten kopen, van goedkoop tot duur. Check bijvoorbeeld eens deze goedkope robotstofzuiger met dweilfunctie!

Met behulp van sensoren navigeren ze door de kamer en zorgen voor een grondige schoonmaak. Die sensoren geven aan dat iets in de weg staat en sturen de stofzuiger er dan vervolgens omheen. Als die sensoren niets waarnemen, rijden ze gewoon door.

Ontsnapt

Precies dat laatste was gebeurd bij een robotstofzuiger in een Franse wijk. De maker van de video kwam de ontsnapte robot tegen. Hij zette het op twitter en het ging al gauw viraal. In het filmpje zie je hoe de stofzuiger op zijn gemak aan het werk is met het schoonvegen van de straat. Toch balen als je ineens je robotstofzuiger kwijt bent haha!

Via: SGXL

Meer van dit