HomeGadgetsBol.com verkoopt top kwaliteit robotstofzuiger met dweilfunctie voor een spotprijsje

Bol.com verkoopt top kwaliteit robotstofzuiger met dweilfunctie voor een spotprijsje

Dit is een prachtig product voor de luilakken onder ons. Of gewoon voor de mensen die hun tijd zo efficient mogelijk willen benutten. Bol.com heeft namelijk een robotstofzuiger van hoge kwaliteit in de aanbieding. Deze stofzuiger doet al het vuile werk voor jou, terwijl jij geld aan het verdienen bent of je favoriete serie bingewatched. Vanaf nu hoef je je geen zorgen meer te maken over schoonmaken.

Robotstofzuiger van Bol.com voor een prikkie

Dit apparaat is voornamelijk handig voor kleinere huizen en perfect geschikt voor de hardere vloeren. Nieuwe vloer neergelegd? Dan is dit een perfecte kandidaat. Daarnaast heeft deze robotstofzuiger een gebruikstijd van 90 minuten, dit lijkt ons lang genoeg voor zowel de woonkamer als keuken en entree. Tenzij je een kast van een huis hebt, dan raden we sowieso een ander model aan.

Is de accu van Medion MFD18600 deze leeg? Deze slimme robot keert dan terug naar het laadstation om even te rechargen. Een kind kan de ws doen. Het is een instapmodel, verwacht dus een basis robot voor een mooie prijs. Op zoek naar luxere robots? Bekijk hier 5 robots waar je nog nooit van gehoord hebt.

robotstofzuiger bol.com

Meer informatie & bestellen

Heb je weinig eisen en ben je op zoek naar een standaardmodel? Dan is de Medion MFD18600 echt iets voor jou. Hij werkt zelfstandig en reinigt de vloeren helemaal op zichzelf. Dit is vanaf nu jouw allerbeste maatje. Door de dunne uitvoering kan het apparaat ook gemakkelijk onder tafels en stoelen door.

Je kunt deze robotstofzuiger nu aanschaffen voor 99,34 op Bol.com. Ze hebben er ook één met een dweilfunctie voor een prikkie Als je naar de reviews kijkt dan zie je hele positieve reacties. Deze robot krijgt zelfs een 4,5 van de 5 sterren. Een mooi model voor een leuke prijs! Op zoek naar de mooiste deals? Dan hebben wij een hele mooie steals categorie voor je!

Meer van dit