HomeGadgetsiRobot Roomba update helpt jou op een geniale manier de kerst door

iRobot Roomba update helpt jou op een geniale manier de kerst door

Ben jij gek op kerst? Dan is er een grote kans dat jij nu al een grote kerstboom in huis hebt staan. Het nadeel van de kerstdagen is het feit dat een echte kerstboom altijd z’n naalden verliest. Een hoop rotzooi en gedoe. Maar vanaf nu is dat verleden tijd. De nieuwste update van iRbot zorgt er namelijk voor dat jouw robotstofzuiger al het werk voor je doet, zoals ook de bedoeling is.

iRobot Roomba zorgt voor een overzichtelijke kerst

Niks is zo bloedirritant als een vloer vol met naalden. Nog irritanter is het als je een dure robotstofzuiger in huis hebt maar dit werk niet voor je op kan lossen. Vanaf nu kunnen de iRobot Roomba robotstofzuigers dit voor je oplossen. iRobot heeft namelijk een verse nieuwe update voor gebruikers.

Het gaat om een update voor de nieuwe Roomba j7 en j7+. Met deze populaire Roomba’s kun je vanaf nu het gebied rondom de kerstboom helemaal schoon houden. Dit kun je makkelijk instellen via de Home-app van iRobot. Je moet eerst wel even updaten naar de nieuwste versie van de app.

irobot roomba update

Hoe werkt deze schoonmaak?

Je kunt heel erg gemakkelijk een schoonmaakzone instellen. Op deze manier werkt jouw kleine robotvriend heel erg accuraat alle naalden weg. Je kunt ook een zone instellen waar jouw robot niets te zoeken heeft. Op deze manier zal hij geen onnodig werk doen en blijven je spullen gewoon op z’n plek staan.

Ben jij nog op zoek naar een goede prijs/kwaliteit robotstofzuiger? Dan is kerst wellicht een leuk moment om er eentje te vragen of cadeau te doen. Je vind hier de allerbeste robotstofzuigers van dit moment!

Meer van dit