HomeGadgetsLidl verkoopt Vileda Robotstofzuiger voor een prikkie

Lidl verkoopt Vileda Robotstofzuiger voor een prikkie

Is schoonmaken niet jouw grootste hobby? Wil je meer tijd over hebben aan het einde van de dag? Dan is het een goed idee om een robotstofzuiger aan te schaffen. Vaak zijn deze robots vrij duur, maar gelukkig heb je winkels zoals Lidl die handige en betaalbare gadgets aanbieden. Momenteel hebben ze een goede kwaliteit robotstofzuiger in de aanbieding.

Robotstofzuiger van Lidl

Robots worden steeds beter en populairder. De toekomst van schoonmaken ligt dan ook echt in handen van robots. Het zou ons niks verbazen als robots uiteindelijk hele huishoudens over zullen nemen. Lidl verkoopt nu de VILEDA® Robotstofzuiger VR ONE. Dit is een stofzuiger met een sterke accu. Met een volle accu kan de robot maar liefst 80 minuten voor jou aan de slag.

In deze tijd kan jouw robot het hele huis schoonmaken. Daarnaast is het een slimme robot die hindernissen kan vermijden. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over meubels en spullen die eventueel in de weg staan. Mocht jouw robot toch onverhoopt een foutje maken zit er ook nog een bumpertje op. Je kunt deze VILEDA® Robotstofzuiger dus gewoon z’n gang laten gaan.

vileda robotstofzuiger lidl

VILEDA® Robotstofzuiger VR ONE met korting

Als je op zoek bent naar een betaalbare variant dan is dit wellicht een goede optie. Deze robotstofzuiger heeft veel goede opties. Denk aan makkelijk afval legen, zonder stofzak. Daarnaast kun je de stofzuiger ook snachts weer opladen. Binnen 5 uur is de accu weer helemaal vol en kan jouw kleine vriend weer voor je aan de slag.

Geïnteresseerd? Wees er dan snel bij. Je kunt deze VILEDA® Robotstofzuiger VR ONE nu hier scoren voor maar 129 euro. Normaal is dit model 300 euro dus wees er snel bij!

Meer van dit