HomeEntertainmentNetflix komt ook met tweede en derde seizoen van de Jeffrey Dahmer...

Netflix komt ook met tweede en derde seizoen van de Jeffrey Dahmer serie ‘Monster’

Netflix heeft bevestigt dat er een tweede en derde seizoen van Monster gaat komen. Monster is de rete-populaire serie met Jeffrey Dahmer in seizoen 1 in de hoofdrol. Er is besloten om de serie om te toveren tot anthologieserie zodat elk seizoen een nieuwe engnek centraal heeft staan

Populariteit Monster

Monster draaide in korte tijd uit tot meest populaire serie ooit op Netflix. Jeffrey Dahmer was daarmee in één klap de allerbekendste seriemoordenaar ter wereld. De populariteit was best wel omstreden door de extreme details in de serie. Hier een voorbeeld van het appartement van Jeffrey dat bijna 1 op 1 in de serie is gekopieerd.

De familie en nabestaanden van de slachtoffers van Jeffrey Dahmer kregen een verschrikkelijk realistisch kijkje in wat er nu precies allemaal was gebeurd. Dat vonden ze vreselijk en er is dan ook tevergeefs geprobeerd om wat tegen de serie te doen. Natuurlijk is het verhaal van Jeffrey in de serie afgelopen maar dat wil niet zeggen dat er nog meer vreselijke engnekken op de wereld zijn. Daar gaat nu dus ook een korte serie van gemaakt worden.

Releasedatum Monster seizoen 2 en 3

Het wereldwijde succes zet best wat druk achter de opnames. Het is nog niet bekend wanneer we de seizoenen kunnen verwachten maar dat het eraan zit te komen is zeker. Er wordt verwacht dat we in ieder geval volgend jaar al een nieuw personage in de hoofdrol van Monster kunnen zien! Heb je seizoen 1 nou compleet gemist? Dan is het een ontzettende aanrader om het toch maar te gaan kijken. Zie de trailer hieronder:

Meer van dit