HomeSmartphonesNothing laat langverwachte foto van eerste smartphone zien

Nothing laat langverwachte foto van eerste smartphone zien

We hebben niet allemaal gehoord van Nothing Phone, maar het ambitieuze techbedrijf komt toch echt met een smartphone die moet concurreren met de grote merken, zoals Apple, Samsung en Huawei. Om het lekken van de eerste beelden van deze smartphone voor te zijn, heeft het bedrijf op een ludieke manier de eerste foto vrijgegeven. We gaan dieper in op deze smartphone én hebben een releasedatum.

De Nothing Phone

Nothing is een kersvers techbedrijf dat over een maand zijn eerste smartphone gaat lanceren. Zoals bij elk techbedrijf is het moeilijk om een nieuw apparaat geheim te houden, er wordt altijd wel gelekt. Omdat Nothing dit voor wilt zijn hebben ze zelf het design van de Nothing Phone naar buiten gebracht. Op deze manier houdt het bedrijf de regie over de release van het toestel zoveel mogelijk in handen.

Bold, warm en veel soul. Een terugkeer naar instinct. Dit is Phone” staat te lezen bij de tweet dat het bedrijf de wereld in heeft gestuurd. De oprichter van Nothing, Carl Pei heeft ook wat extra uitleg gegeven met betrekking tot het vrijgeven van de foto. “Lekken zijn tegenwoordig moeilijk te beheersen, en velen van jullie wachten al een lange tijd. Dus hier is ‘ie. Dit is het ontwerp” aldus Carl Pei.

Transparant ontwerp

De CEO van Nothing schrijft erbij dat mensen moeten afstemmen op 12 juli, dit is de datum waarop de Nothing Phone wordt gelanceerd. Op de foto is te zien dat het design van de smartphone opvallend is vanwege het transparante design. Onduidelijk is of dit het complete design is, of dat er nog een glaslaag overheen komt. We zien ook twee camera’s. Het lijkt er verder op dat het toestel draadloos opgeladen kan worden.

Als we terug in de tijd gaan dan kunnen we aan de interviews van topman Carl Pei opmaken dat de achterkant van het toestel op gaat lichten bij een inkomende oproep en begint het te knipperen als er een bericht wordt ontvangen. Er zijn behalve deze details maar weinig andere specificaties bekend. Er zou een Snapdragon 778G-processor in worden gebouwd, maar deze geruchten zijn nog niet bevestigd.

Meer van dit