HomeGadgetsMet deze onderwaterscooter van de LIDL ben jij de baas van het...

Met deze onderwaterscooter van de LIDL ben jij de baas van het water

Het is wellicht niet de zomer waar je op gehoopt had. Maar het motto is: we gaan er het beste van maken. Daarom hopen we op een mooie nazomer, inclusief waterpret. Wij hebben de allerdikste gadget voor jullie gevonden: Lidl verkoopt namelijk een hele toffe Yamaha onderwaterscooter. Hiermee ben jij de koning van/onder het water.

Yamaha onderwaterscooter

Deze waterscooter is anders dan de waterscooters waar je in eerste instantie aan denkt. Deze scooter is namelijk gemaakt om juist onder water te racen. Met deze scooter hoef je je deze zomer dus niet te vervelen en kun je het leven onder water gaan ontdekken.

Je kunt met deze waterscooter maar liefst 20 meter diep gaan en een snelheid van ongeveer 3,5 km/u behalen. Dat klinkt niet zo snel maar je moet je beseffen dat je onder water altijd wat langzamer gaat. De volle accu houdt het zeker 40 minuten vol (als je constant volgas geeft). Je kunt de scooters nu hier scoren voor 399 euro.

onderwaterscooter

Specs en foto’s

Specs:
Maximale snelheid: 3,2 km/u
Laadduur: 4 – 6 u
Accu: 12 V / 7,5 Ah
Gebruiksduur: tot 60 min (bij normaal gebruik)

Zoals je op de foto’s hieronder ziet zit er ook een actioncam beugel op de scooter. Als je een camera (wel waterdicht natuurlijk) monteert op de scooter kun je al jouw actie momenten vastleggen. Op zoek naar andere toffe gadgets voor waterpret? Check dan deze opblaasbare tank met werkend waterkanon!

onderwaterscooter 1

lidl, yamaha, onderwaterscooter

Meer van dit