HomeSmartphonesOnePlus maakt datum onthulling opvouwbare OnePlus Open bekend

OnePlus maakt datum onthulling opvouwbare OnePlus Open bekend

Smartphone-fabrikant OnePlus heeft de datum bekendgemaakt waarop het bedrijf haar eerste opvouwbare smartphone gaat onthullen. Het was al bekend dat de ‘OnePlus Open’ hetzelfde model gaat krijgen als de Oppo Find N3, maar er zijn specificaties gelekt die volgens het bedrijf een groot verschil gaan maken in verhouding met de huidige opvouwbare generatie mobiele telefoons. Wij hebben de beschikbare informatie erbij gepakt.

Betere prestatie dan Samsung

OnePlus timmert al jaren hard aan de weg als het gaat om naam maken in de wereld van smartphones. De producten van het Chinese bedrijf gaan als warme broodjes over de toonbank en kunnen zich meten met de grote merken zoals Samsung en Apple. Het bedrijf heeft vooral in China een grote afzetmarkt, maar ook op internationaal gebied begint OnePlus vaste voet aan grond te krijgen.

Peter Lau, Hoofd Productie bij Oppo en OnePlus heeft al eerder bekendgemaakt dat de opvouwbare toestellen van beide merken rond dezelfde periode zullen worden uitgebracht. Oppo is onderdeel van OnePlus. Volgens hem zal de OnePlus Open een betere prestatie leveren dan de vouwbare toestellen van A-merken, die volgens hem een compromis leveren tussen gewicht, weergave technologie en beeldprestatie.

Specificaties en datum onthulling OnePlus Open

De eerste specificaties van de OnePlus Open zijn al bekend. Naar verluidt krijgt de buitenkant van het toestel een 8,3 inch scherm waarop meldingen te zien zijn. De binnenkant van de OnePlus Open is voorzien van een opvouwbaar 7,8 inch amoled-scherm. Het toestel draait op een Snapdragon 8 Gen 2-chip. Qua opslag zijn de geruchten ook positief; er zou sprake zijn van 16GB ram en 1 TB opslag.

OnePlus presenteert het toestel op 19 oktober aan de wereld. Daarna zullen we weten of alle gelekte specificaties waar zijn. De presentatie zal om 16:00 Nederlandse tijd plaatsvinden. Op het YouTube-kanaal van het bedrijf is al de nodige promotie van de OnePlus Open te zien. Er wordt verwacht dat de presentatie ook op dit kanaal te volgen is. Hoeveel het toestel gaat kosten is nog niet bekend, maar we houden jullie uiteraard op de hoogte.

Meer van dit