HomeSmartphonesOp deze manier kun je volgers en ontvolgers goed in de gaten...

Op deze manier kun je volgers en ontvolgers goed in de gaten houden op Instagram

Als je veel waarde hecht aan veel volgers dan is elke unfollow een killer. Instagram maakt geen melding van deze unfollow, dus je weet niet welke gebruiker geen zin meer heeft in jouw tijdlijn. Maar er is een manier waarop je handmatig kunt achterhalen wie jou heeft ontvolgt. Op deze manier kom je er dus altijd achter, je leest het hieronder.

Ontvolgers op Instagram

Vroeger had Instagram een functie met de naam ‘volgactiviteit’. Met deze functie kon je zien wat de activiteiten van jouw volgers was. Je kon zien welke accounts ze volgden en welke berichten er werden geliked. Maar het social-mediaplatform heeft deze functie verwijderd, dus nu moeten we er op een andere manier achter komen wie ons ontvolgt.

Dat kan simpel door te navigeren naar het profiel van degene waarvan je denkt dat hij of zij jou niet meer volgt. Druk vervolgens rechts bovenaan op het nummer waar het woord ‘volgend’ onder staat. Daarna verschijnt er een lijst met alle profielen. Als die persoon jou nog volgt dan zal jouw profiel bovenaan die lijst te vinden zijn. Maar er zijn nog meer manieren.

instagram 2

Dubbelcheck je ontvolgers op Instagram

Als je zeker wilt weten of die persoon jou nog volgt, dan typ je op dat profiel de naam van jouw Instagram-account in. Als jouw profiel direct in de zoekbalk verschijnt dan weet je eigenlijk wel zeker dat deze persoon jou nog volgt. Je kunt de naam van de persoon die je verdenkt ook intypen onder jouw ‘volgers’. Als de naam van het account bovenaan verschijnt dan volgt deze persoon jou nog.

De laatste optie is een app. Followmeter is een app die je op jouw smartphone installeert en toegang geeft tot jouw activiteiten en contacten. Verder hoef je zelf niets te doen. Followmeter zal alle activiteiten omtrent jouw Instagram-account in de gaten houden en dus ook weergeven wie het lef had om jou te ontvolgen. De app is in Google Play en de App Store te downloaden.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Rachel C. Falgout (@rachelfalgout)

Meer van dit