HomeEntertainmentJe kunt je nu opgeven voor het nieuwe seizoen van Hunted!

Je kunt je nu opgeven voor het nieuwe seizoen van Hunted!

Goed nieuws voor de liefhebbers van Hunted! Je kunt je namelijk vanaf nu weer opgeven om mee te doen aan een nieuw seizoen van het programma. Het programma is een sociaal experiment waarin doodgewone mensen drie weken lang moeten proberen om uit de handen van de politie te blijven.

Hunted is een makkie

Kijk jij vaak naar Hunted en denk je dat het een makkie is? Dan is het nu tijd om jezelf te bewijzen. Je moet proberen om drie weken lang uit de handen van de politie te blijven en dat moet je dan doen door onder de radar te blijven. De politie pluist je hele bestaan uit om je te pakken dus je hoeft ze niet te onderschatten.

Het team van Hunted is een speciaal opgericht opsporingsteam. Het geeft de kijker zicht op hoe dergelijke situaties worden aangepakt in het echte leven. Het programma is gebaseerd op een Brits format en is echt ontzettend populair in Nederland. Hunted kent wel een aantal regels waar deelnemers zich aan moeten houden. De spelregels zijn als volgt:

  • De deelnemers mogen maximaal twee dagen (48 uur) op dezelfde plek verblijven
  • De deelnemers mogen Nederland niet verlaten
  • De deelnemers krijgen een pinpas mee waarmee ze per keer maximaal 70 euro mogen opnemen, met een maximum van in totaal 280 tot 350 euro.
  • ’s Nachts ligt het spel helemaal stil
opgeven voor hunted
Afbeelding: AVRO Tros

Opgeven voor Hunted

Het is voor het programma vaak moeilijk om geschikte deelnemers te vinden. Dat komt omdat het best wel ver rijkt in je privéleven. Zo moet je voor een hele hoop dingen toestemming geven en moeten ook je vrienden en familie toestemming geven. Zij worden immers ook lastiggevallen door het opsporingsteam.

Denk jij nou dat het echt een makkie is? Geef je dan samen met een mededeelnemer op via deze link. Dan zullen we vanzelf met zijn allen zien hoe je het er vanaf brengt ;-). Ken je Hunted nou niet? Dan zou je de onderstaande trailer voor het aankomende (al opgenomen) seizoen eens kunnen bekijken. Wie weet krijg je er kriebels van en zien we jou terug in seizoen 8!

Meer van dit