HomeSmartphonesDit zijn de voordelen van een opvouwbare smartphone

Dit zijn de voordelen van een opvouwbare smartphone

De smartphonemarkt is altijd in ontwikkeling. De opvouwbare smartphone is een revolutionair stukje techniek op dit gebied. Je klapt met een handomdraai jouw mobiele telefoon uit tot een mini-tablet en hebt het toestel ook zo weer veranderd in een normaal formaat smartphone. Maar wat heb je eraan? In dit artikel lees je de voordelen van een opvouwbare smartphone.

Praktisch

Als je een multitasker bent dan is een opvouwbare smartphone een absolute must-have. Je kunt twee apps tegelijk openen op je toestel en toch past het, wanneer ingeklapt, moeiteloos in je broekzak. Er zijn ook toestellen die het formaat van een kleine tablet hebben, maar het formaat van een normale smartphone krijgen als deze is ingeklapt. 

Horizontale en verticale vouwrichting

Er zijn smartphones met een horizontale en een verticale vouwrichting. Een smartphone met een horizontale vouwrichting klap je open en krijgt dan het formaat van een normale smartphone. Als je het toestel voor de helft openklapt dan is deze makkelijk op tafel te zetten, voor bijvoorbeeld videobellen. 

Dichtgeklapt is het een klein, maar praktisch vierkant toestel dat de tijd, datum en meldingen doorgeeft. Dit handige formaat past makkelijk in je broekzak, handtasje en zelfs in het borstzakje van je overhemd. 

Een verticale vouwrichting heeft het formaat van een normale smartphone, maar als je het als een boek openklapt dan krijgt je mobiel het formaat van een kleine tablet. Dit is erg praktisch als je onderweg je werk wilt doen of als je op een groter scherm een goede film wilt bekijken.

Waar koop ik een opvouwbare smartphone?

We zijn uiteraard op zoek gegaan naar de beste opvouwbare smartphones van dit moment en hebben er hieronder een aantal uitgestald.

Samsung Galaxy Flip

Met een schermdiagonaal van 6,7 inch lijkt dit toestel groot, maar wanneer je het toestel inklapt neem je hem makkelijk mee in je broekzak. Als je deze bestelt dan krijg je tijdelijk €100 cashback.

Samsung Galaxy Z Fold 3

 

Dit toestel heeft een 7,6 inch scherm dat je gebruikt als mini-tablet. Er is ook een stylus-pen verkrijgbaar voor dit toestel. Handig voor als je notities wilt schrijven of foto’s wilt bewerken. Als je deze bestelt dan krijg je er tijdelijk een cadeaupakket bij van €458.

Tijdens Black Friday zijn smartphones extra voordelig! Neem snel een kijkje

Meer van dit