HomeGeen categorieAldi aanbieding: mega partyspeaker voor de beste tuinfeestjes

Aldi aanbieding: mega partyspeaker voor de beste tuinfeestjes

Nu de temperaturen oplopen, de zon straalt en er eindelijk weer een stuk meer mogelijk is, zijn we helemaal in de zomervibe beland. Bij deze zomerse sferen hoort natuurlijk een knallend tuinfeest. Aldi komt nu met een hele toffe aanbieding. Ze verkopen een geweldige partyspeaker voor een absolute bodemprijs. Dit is onze steal van de week!

Partyspeaker van de Aldi

Dit is de must-have voor elk tuinfeestje. Aldi verkoopt nu een hele dikke partyspeaker voor maar 89,99. Hiermee maak je jouw gasten (en buren) helemaal gek. Dit is veel meer dan een gewone partyspeaker. Dit ding heeft namelijk een paar hele toffe extra’s.

Wat voor extra’s hebben we het over? Denk aan roterende led en stroboscoop effecten voor wat extra sfeer. Via je telefoon of tablet kun je met behulp van Bluetooth nummers kiezen. Je bent dus meteen de DJ van het feest. Keihard pompen met die zooi!

partyspeaker, aldi

Functionaliteiten op een rijtje

  • 2x 220 W max.
  • roterende leds en stroboscoopeffect
  • draadloze muziekoverdracht vanaf smartphone of tablet (Bluetooth V5.0)
  • bereik ca. 10 m
  • uitgangsvermogen voor (2x 22 W RMS)
  • hoogwaardige metalen afwerking voor de luidsprekers

Ook kun je een microfoon op de speaker aansluiten. Als je een mededeling hebt dan kan de hele buurt meteen meeluisteren. Zonder op te laden gaat de speaker 15 uurtjes mee, dat is waarschijnlijk lang genoeg voor jouw party.

Is het artikel uitverkocht? Deze speaker van Bol.com is een top alternatief!

.

 

Meer van dit