HomeGeen categorieHier koop je jouw eigen PostNL-stappertjes voor een prikkie

Hier koop je jouw eigen PostNL-stappertjes voor een prikkie

PostNL is een veelbesproken bedrijf. Ze zorgen voor een grote glimlach op jouw gezicht, of voor flinke frustratie en boosheid. Het is een bedrijf van uitersten. Je hebt fans en haters. Voor de echte fans zijn er nu hele exclusieve PostNL-patta’s in de verkoop. Hiermee maak jij helemaal de blits!

PostNL-schoenen

Veel merken, denk aan Febo en LIDL, komen met eigen merchandise. Vaak is dit een grote hit. Nu komt PostNL ook met hun eigen merch. Dit is een van de meest bijzondere items die we tot nu toe zijn tegengekomen. We zijn er ook nog niet helemaal over uit wat we er van vinden.

De bezorgdienst heeft nu namelijk een product staan op een bijzondere webshop: ‘lovemyfamilyforever.com’. Dit klinkt niet per se als een hele legit website, maar dat terzijde. Zij verkopen sneakers van elk soort merk ter wereld. Waarschijnlijk printen ze het logo er gewoon op. Of dit legaal is weten we ook niet, doe er mee wat je zelf wilt.

postNL schoenen

Snelle stappers

Wellicht is het tijd dat PostNL zelf een webshop gaat openen. We verwachten dat dit bericht namelijk flink viraal zal gaan. Want met deze blitse patta’s ga jij als een speer. Misschien is dit wel een goede voor de medewerkers van PostNL, zodat de pakketjes iets vaker op tijd komen.

Of je echt de man bent in de kroeg met deze stappers durven we niet te zeggen. In ieder geval zul je voor een flinke lach op het gezicht van mensen zorgen. En dat is natuurlijk ook wat waard! Wat vind jij? Top of flop?

Meer van dit