HomeSmartphonesSamsung fans opgelet: hier kijk je vandaag het Unpacked-event live mee

Samsung fans opgelet: hier kijk je vandaag het Unpacked-event live mee

We hebben het onlangs nog gehad over de nieuwe Samsung Galaxy S23, die naar verluidt een waanzinnig goede camera heeft, en in vier verschillende kleuren zal worden uitgebracht. Maar geruchten blijven geruchten totdat ze zijn bevestigd door Samsung zelf, en daar komen we vandaag achter tijdens het Samsung Unpacked-event, en jij kunt live meekijken hoe de nieuwe producten worden gepresenteerd.

Eerste Samsung Galaxy Unpacked van 2023

Fans van Samsung kunnen hun hart ophalen, want Samsung organiseert vandaag het eerste Samsung Unpacked Evenement van 2023. Tijdens dit evenement zullen de nieuwe producten van de het techmerk aan het publiek worden gepresenteerd. We verwachten dat de nieuwste modellen smartphones te zien zijn, maar volgens insiders zullen er ook andere producten worden uitgestald.

We mogen er met zekerheid vanuit gaan dat dat de Samsung Galaxy S23, de Galaxy S23 Plus, en de Galaxy S23 Ultra op het toneel verschijnen. Tijdens de presentatie zullen ook alle specificaties van deze toestellen worden vertoond, evenals de definitieve kleuren van de modellen. We weten nog niets over de prijs van het toestel, maar dat zal na het event ongetwijfeld duidelijk zijn.

Live meekijken naar het Unpacked evenement

We kijken allemaal halsreikend uit naar de onthulling van de Samsung Galaxy S23, maar er gaan geruchten dat Samsung nog meer nieuwe producten gaat presenteren. In de wandelgangen wordt gezegd dat het bedrijf ook een aantal laptops gaat presenteren, dus zal het in dat geval vrijwel zeker om Galaxy Books gaan. Wij willen graag live meekijken als de nieuwe S23 wordt onthuld, en dat kun jij ook.

Het evenement wordt namelijk om klokslag 19:00 op de website van Samsung, en op YouTube gestreamd, dus vanaf dat moment kun je live meekijken terwijl de nieuwe Galaxy S23 lijn wordt uitgepakt en gepresenteerd. Dus zet je wekker, want dit wil je uiteraard niet missen. Als je nog niet toe bent aan een nieuw model dan kun je altijd nog kiezen voor een smartphone van A kwaliteit voor een lage prijs.

Meer van dit