HomeSmartphonesDe nieuwe smartwatch van Huawei ziet eruit als een normaal horloge

De nieuwe smartwatch van Huawei ziet eruit als een normaal horloge

Huawei heeft onlangs twee gloednieuwe smartwatches gepresenteerd. Dat deed het bedrijf op dezelfde dag dat het een nieuwe opvouwbare smartphone presenteerde. Het is niet de eerste keer dat Huawei een smartwatch op de markt brengt, maar aan deze twee nieuwe modellen zit een ouderwets tintje. Ze zijn namelijk uitgedost als klassieke horloges.

Nieuwe smartwatch van Huawei

Op 18 mei was het zover; Huawei presenteerde toen de Huawei Mate XS 2, een opvouwbare smartphone dat de grote concurrent moet worden van de Samsung Galaxy Z Fold 3. Het Chinese merk gaat met deze opvouwbare smartphone de strijd aan met de twee giganten in deze industrie; Apple en Samsung. Naast de Huawei Mate XS 2 onthulde het bedrijf ook twee gloednieuwe smartphones, met een opzienbarend uiterlijk.

Voor gebruikers die alles met hun smartwatch doen is er de Watch GT 3 Pro. Als je alleen je sportprestaties bij wilt houden, en weten hoeveel calorieën je bent verloren na dat rondje hardlopen dan is de Watch Fit 2 ideaal. Hoewel beide wearables een sportfunctie hebben, is de Watch GT 3 Pro iets uitgebreider, leuk voor de tech-liefhebbers onder ons. We nemen ze beiden even onder een vakkundig vergrootglas.

Huawei Watch GT 3 Pro

Ten eerste is het een leuk detail dat deze smartwatch vijf verschillende satellieten ondersteunt. Je kunt dus makkelijk een vakantie zonder doel boeken, want met deze telefoon weet je overal ter wereld waar je bent. Deze wearable heeft ook een aantal handige gezondheidsfuncties, zoals een planningsfunctie voor hardlopen, sport-apps, een hartslag- en ademhaling meter, en 100 verschillende trainingsmodi.

Zo blijf je altijd op de hoogte van jouw progressie en werk je met een digitaal trainingsmaatje. De accuduur van deze smartwatch is verbazingwekkend lang. Zelfs als je deze wearable intensief gebruikt hoeft hij pas na acht dagen aan de lader. Hij laadt 30% sneller op dan zijn voorgangers, en dat draadloos. Er zijn twee versies. De titanium editie kost €369 en de luxe Ceramic Edition €499

Huawei Watch Fit 2

Dan gaan we door naar het fittere broertje van deze twee smartwatches. De Huawei Watch Fit 2 is een stuk goedkoper dan zijn veelzijdige broer, maar deze wearable is dan ook een stuk simpeler. Het is wel een ideaal horloge om mee te sporten en je progressie bij te houden. Er zit een speaker in, zodat je makkelijk gesprekken kunt voeren tijdens het sporten, en heeft een 1,47 AMOLED HD FullView-scherm.

Het mooie aan deze smartphone is het feit dat er een Sport Field-functie op zit. Met deze functie weet je nog beter en nauwkeuriger jouw sportprestaties weer te geven. Met Health Living Management plan je jouw trainingsschema, stappenplan en je vochtinname. Kortom; een ideaal hulpmiddel om het beste uit jezelf te halen tijdens het trainen.
Voor €149 heb jij deze smartwatch om je sportieve pols.

Meer van dit