HomeTechEerste beelden van Samsung Galaxy Fit 3 online te zien

Eerste beelden van Samsung Galaxy Fit 3 online te zien

De eerste beelden van de nieuwe Samsung Galaxy Fit 3 zijn opgedoken op internet. De opvolger van de Fit 2 blijkt een stuk groter te zijn dan zijn voorganger. Er is ook wat informatie gelekt over de features van de wearable en we kunnen ook een voorzichtige prijsindicatie geven. Wij vinden het prettig om in topconditie te zijn, dus hebben we gespeurd naar de beschikbare informatie omtrent deze digitale personal trainer.

De wearable voor mensen met een actieve leefstijl

Het is alweer drie jaar geleden toen de Samsung Galaxy Fit 2 werd onthuld. Het ontwerp was klaarblijkelijk stiekem afgekeken van Xiaomi’s Mi Band-serie, want de twee wearables lijken verdacht veel op elkaar. Samsung was zeer content met het succes van de Fit 2, daarom heeft het bedrijf de wearable doorontwikkeld, waar de Samsung Galaxy Fit 3 het resultaat van is. Dat deze eraan kwam werd vorige week al duidelijk uit bronnen op internet.

De gelekte beelden bevestigen de eerdere berichtgevingen omtrent het FCC certificaat dat eerder werd gepubliceerd omtrent het ontwerp en de testen van de Samsung Galaxy Fit 3 in september. We kunnen nu dus met zekerheid vaststellen dat er een aantal significante veranderingen zijn doorgevoerd. Het doel van de Fit 3 blijft uiteraard hetzelfde als dat van zijn voorgangers: het ondersteunen van de actieve leefstijl van gebruikers.

Features, prijs en onthulling Samsung Galaxy Fit 3

Het staat dus vast dat de Samsung Galaxy Fit 3 een groter scherm krijgt. Het is echter nog niet bekend wat de exacte afmetingen zullen zijn. De bekende sensoren, zoals een hartslagsensor, zullen zeker tot de functies behoren. Opvallend zijn de fysieke knoppen aan de zijkant van de wearable en er lijkt ook een microfoon in het apparaat te zitten. Deze zal waarschijnlijk gebruikt gaan worden voor telefoongesprekken.

Er wordt verwacht dat de Samsung Galaxy Fit 3 – nu het apparaat door alle testen is gekomen – snel zal worden onthuld. Samsung heeft zijn eerstvolgende Unpacked-evenement op 17 januari gepland, dus het zou zomaar kunnen dat de Fit 3 dan aan het wereldwijde publiek zal worden gepresenteerd. De prijs zal naar verwachting ook hoger liggen dan de Fit 2, die in 2020 voor 49 euro werd aangeboden. Dit zal komen door de extra functies. Een exacte prijs kunnen we niet geven, maar zodra deze bekend is, besteden we hier zeker aandacht aan.

 

Meer van dit