HomeSmartphonesDe Watch Fit 2 van Huawei staat in het teken van een...

De Watch Fit 2 van Huawei staat in het teken van een fitte levensstijl

Huawei is niet meer weg te denken en kan prima concurreren met de groten der aarde, zoals Samsung en Apple. De wearables van het merk gaan als warme broodjes over de toonbank. De Watch Fit serie van Huawei wordt daarom uitgebreid met een nieuwe editie, die een gezonde levensstijl moet stimuleren. We nemen even een kijkje.

Een wearable voor fitness en stijl

De Watch Fit 2 krijgt een strakkere vormgeving en is lichter in gewicht. De smartwatch heeft een 1,74 inch scherm met een schaakbord ontwerp. De batterij zou maar liefst 10 dagen meegaan, dus hoeft het apparaatje niet regelmatig te worden opgeladen. Dit horloge is ontworpen voor een drager met een fitte levensstijl. De gebruiker kan onder meer rekenen op een ruim aanbod van fitnesslessen.

Ook zal de weareble verschillende trainingsmodi en gezondheidsfuncties aanbieden. Huawei richt zich niet alleen op het gedeelte dat de gebruiker helpt bij fitness en een gezonde levensstijl, maar heeft met het ontwerp ook een stijlvolle en modebewuste look gerealiseerd. De leren bandjes zijn verwisselbaar, en geven een stijlvolle look aan de Watch Fit 2. Ook de afgeronde randen en aanpasbare wijzerplaten zijn uniek.

Gezondheid als doel van de Watch Fit 2

Het scherm is 18% groter dan de Watch Fit, en heeft een helder beeld met een 336 x 480 resolutie. Huawei wil met deze look, de lage prijs, en de vele opties om de Watch te personaliseren, het perfecte instapniveau voor gebruikers te realiseren. Gezondheid staat voorop van de Watch fit 2. Gebruikers kunnen bij dit horloge Healthy Living Management gebruiken. Daarmee kun je een uniek welzijnsplan opstellen.

Je kunt bijvoorbeeld je hartslag, zuurstof en slaappatronen meten, en daarop jouw healthy lifestyle anticiperen. Een kleine kanttekening is het feit dat de meeste mogelijkheden alleen schijnen te werken als je de huawei app hebt gedownload. De Huawei Health app gebruik je dus in combinatie met de features op de Huawei Fit 2. Deze veelzijdige smartwatch is te koop voor slechts €149.

Meer van dit