HomeTechWetenschappers komen met nieuwe 'robot' dat spermadonatie gemakkelijker maakt

Wetenschappers komen met nieuwe ‘robot’ dat spermadonatie gemakkelijker maakt

Voor sommige mensen is masturbatie moeilijk, zowel om te doen als om over te praten. Toch zijn er situaties waarin mannen een soort van verplicht hun vriendje moeten strelen. Denk bijvoorbeeld aan spermaonderzoek of donatie. Wetenschappers schoten hen te hulp!

Schaamte en ongemak

Terwijl sommige mannen zich niet meer op hun gemak kunnen voelen wanneer ze hun kleine vriend tevoorschijn halen, zijn anderen wat terughoudender. Deze soort angst wordt tien keer zo erg wanneer ze hun broek moeten laten zakken in een vreemde omgeving.

Als je ooit bij een donorcentrum bent geweest dan heb je misschien gemerkt dat de gesteriliseerde setting van een medische ruimte niet bepaald de mojo-start is waar je op had gehoopt. Het kan dus een beetje lastig zijn om jezelf klaar te maken voor actie. Gelukkig is er nu een oplossing uit China gekomen die elke vorm van schaamte wegneemt. Je zou namelijk helemaal op je gemak moeten zijn wanneer je jouw mentula in een mechanisch seksgat kunt schuiven.

Nabootsen

Dit apparaat is ontwikkeld door mensen van Jiangsu Sanwe en bootst in principe een echte vagina na. Hierdoor zal de spermadonor zich meer op zijn gemak voelen dan wanneer hij zichzelf moet vermaken met een paar vieze tijdschriftjes. Volgens het bedrijf wordt het geleverd met een massagedarm, variabele snelheden, druk en temperatuur, evenals een verstelbare hoogte om aan de eisen van de donor te voldoen. Oh, en natuurlijk het ‘isolatiekussen’ om je lading op te vangen.

Li Siming, een dokter op het gebied van urologische consultatie aan het Shanghai Pudong Hospital, zei: “Dit apparaat is veel efficiĆ«nter dan masturbatie. Maar er zijn nog steeds enkele zwaktes, het kan bijvoorbeeld de temperatuur en vochtigheid van een vagina niet precies nabootsen. Ook past het apparaat mogelijk niet zo goed bij mensen. Het is tenslotte gemaakt van plastic en metaal.”

Meer van dit