HomeSmartphonesOh nee! Whatsapp laat jou binnenkort zelf stickers maken in de app

Oh nee! Whatsapp laat jou binnenkort zelf stickers maken in de app

Breaking news.. Hier ga jij waarschijnlijk veel gebruik van maken of heel veel aan irriteren. WhatsApp krijgt binnenkort namelijk een nieuwe optie. Een functie waarin gebruikers zelf sticker kunnen maken in WhatsApp. Hiermee kun je gekke, vieze, vreemde en grappige plaatjes maken.

WhatsApp stickers: je haat het of je bent er gek op

Je hebt twee verschillende soorten mensen. De mensen die helemaal lekker gaan op stickers maken en versturen, en de mensen die er helemaal gek van worden. Het is op dit moment al mogelijk om stickers te sturen, echter moeten die stickers met andere programma’s en apps gemaakt worden.

Het nieuwe systeem gaat er voor zorgen dat je dit snel en handig via WhatsApp zelf kunt doen. Met dit systeem kun je stickers maken van foto’s die je hebt opgeslagen op je mobiel. Dit gaat voor een shitload aan nieuwe stickers zorgen zijn we bang voor.

Hoe maak je WhatsApp stickers?

Gebruikers kunnen een uitsnede maken van de foto die ze hebben opgeslagen. Hier kunnen ze tekst, tekeningen, andere afbeeldingen en emoji’s aan toevoegen. Het gaat op deze manier een stuk makkelijker worden om stickers te maken.

De nieuwssite Android Authority heeft deze nieuwe functie getest en krijgt groen licht. De optie is nu alleen nog in een betaversie van WhatsApp voor desktops beschikbaar. Wanneer de nieuwe functie op mobiele telefoons beschikbaar zal worden is nog niet bekend. Stay tuned!

Meer van dit