HomeSmartphonesWhatsapp gebruikers irriteren zich kapot aan nieuwe update: "Ik wil dit helemaal...

Whatsapp gebruikers irriteren zich kapot aan nieuwe update: “Ik wil dit helemaal niet”

Whatsapp heeft onlangs een hele kleine aanpassing doorgevoerd voor Android en iOS. Waar de meeste gebruikers de aanpassingen met open armen ontvangen, is het deze keer helemaal anders. Het overgrote deel van de gebruikers is namelijk boos om de aanpassing, terwijl andere gebruikers niet eens doorhadden dat er iets veranderd is. 

Online en Typen

Op het moment dat je iemand zijn chat aanklikt, dan kun je direct zien of diegene online is of aan het typen is. Voorheen werd dit eigenlijk altijd in kleine letters weergegeven. Whatsapp heeft nu besloten om deze woorden te voorzien van een hoofdletter. In plaats van typen zie je nu Typen en in plaats van online zie je nu Online.

Je zou denken dat de gebruikers zich hier geen seconden druk om zouden maken om deze hoofdletter. Toch is niets minder waar en zijn de meeste gebruikers in rep en roer. “Waarom moest Whatsapp nu weer de eerste letters veranderen in hoofdletters? Het geeft me de kriebels” is een van de reacties op X.

Veel haat onder de gebruikers

Op X gaat het helemaal los sinds Whatsapp deze wijziging heeft doorgevoerd. De gebruikers zijn woest: “Het feit dat Whatsapp hoofdletters heeft gemaakt van Online en Typen irriteert me meer dan zou moeten”

“Wie wordt er nog meer zo irrationeel geïrriteerd door de laatste iOS update van Whatsapp? Ik kan er niet tegen dat Online en Typen nu met een hoofdletter is. Het is maar een hoofdletter verschil, maar ik haat het oprecht zo erg”. 

Dit is enkel een kleine greep uit de haat die Whatsapp krijgt van zijn gebruikers. Wij denken maar zo: Als je jezelf druk kan maken om dit soort kleine dingen, dan heb je vast een heel fijn en gelukkig leven!

Meer van dit