HomeGadgetsDeze kleine vaatwasser past op het aanrecht en heeft alleen een stopcontact...

Deze kleine vaatwasser past op het aanrecht en heeft alleen een stopcontact nodig

Heb jij een kleine woning, denk aan een studio of appartement met een kleine keuken? Dan is een vaatwasser vaak niet aanwezig, of überhaupt geen optie. Elke keer met de hand afwassen is bloedirritant en daarom kwam Heatworks Tetra met een slimme oplossing: een mini-afwasser die enkel met stopcontact werkt.

Mini-vaatwasser op de keukentafel

Het concept van deze vaatwasmachine begon al in 2018, maar nu pas is het apparaat op de markt gekomen. Wat maakt deze vaatwasser nou zo revolutionair? Je hebt alleen maar een stopcontact nodig. Dat is super handig in mini-keukens.

Dit is de eerste volledig zelfstandige werkende vaatwasser ter wereld. Daarnaast is hij voorzien van veel luxe en handige instellingen. Ook heb je maar 3 liter water nodig, wasmiddel en je kunt knallen met die vaat! Het werkt heel simpel, knal het apparaatje vol, stekker in het stopcontact en wassen maar.

mini-vaatwasser, stopcontact

Handige instellingen

De vaatwasser is van verschillende luxe instellingen voorzien. Gek genoeg kun je er wijnglazen, je plastic flessen en zelfs je fruit (??) in wassen. Dit zou niet zo 1,2,3 in ons opkomen, maar waarom ook niet?

Het product is nu te koop voor 400 dollar, uiteindelijk gaat deze vaatwasser 500 dollar kosten. Deze Heatworks Tetra kun je via deze link aanschaffen. Deze mini-vaatwasser van Bol.com is wel een heel erg interessant alternatief! Als je het allemaal te duur vind dan vind je op bol.com sowieso nog goedkopere alternatieven maar die zijn dan wel wat onhandiger met aansluitingen en dergelijke.

heatworks

Meer van dit