HomeGadgetsMet deze 5 gadgets haal je al jouw doelen in 2024

Met deze 5 gadgets haal je al jouw doelen in 2024

Als het begin van het nieuwe jaar is aangebroken dan beginnen we massaal aan goede voornemens. De ene persoon wil minder drinken, de ander minder roken en er zitten zelfs personen bij die willen gaan sporten. Dat alles vereist een zekere mate van discipline. Gelukkig hebben wij 5 gadgets gevonden die je kunnen helpen met het behalen van jouw doelen in 2024.

Gadgets voor goede voornemens

We kunnen allemaal wel een beetje hulp gebruiken als we beginnen aan onze goede voornemens. Vooral als de tijd verstrijkt dan zijn we geneigd om te vergeten waar we destijds fris en fruitig aan zijn begonnen. Je hebt die handige Nothing-smartwatch waarschijnlijk nog om je pols als de motivatie is verdwenen.

Gelukkig heb je ons om je te helpen bij het behalen van je doelen in het nieuwe jaar. Wij hebben namelijk een aantal gadgets gevonden waarmee je die goede voornemens goed vol kunt houden. Als je het echt even niet meer trekt, dan kun je altijd nog uitpuffen op een bureaustoel waarop je ook horizontaal kunt liggen.

1. Ademketting voor stoppen met roken

Als je bent gestopt met roken dan heb je regelmatig de behoefte om iets in je mond te hebben, of iets om te inhaleren. Deze ademketting is een mooi alternatief voor een sigaret. Als je de behoefte hebt dan kun je inhaleren via dit buisje, waarna de trek in een sigaret al zal nemen. Zo hou je het stoppen met roken een stuk langer vol. De perfecte tool tussen de gadgets voor een rookvrij leven.
ademketting

2. Bluetooth boksmachine

Ouderwets tegen een bokszak slaan heeft zijn charme, maar deze bluetooth boksmachine maakt het net even iets leuker. Sport en spel worden mooi gecombineerd door deze sportieve machine. Je hangt hem aan de muur en kunt hem vervolgens instellen met een app. Naarmate je bepaalde doelen behaalt, zullen de trainingen steeds intensiever worden. Je zult je sportieve doelen minder snel uit het oog verliezen als je dit apparaat gebruikt.
bluetooth bokser

3. Spaarpot gokautomaat

Tussen deze gadgets staat de enige gokautomaat waarbij je geld overhoudt. Als je in het nieuwe jaar van plan bent om flink te sparen en minder wilt gokken, dan is dit de perfecte manier om een gezonde balans te vinden. Gooi je geld in deze echt werkende gokkast en je zal aan het einde van het jaar een dertiende maand bij elkaar hebben gespaard. Hij keert ook geld uit bij de juiste combinatie, maar dat stop je er uiteraard meteen weer in.
spaarpot

4. Elektrische vouwfiets

Deze e-bike gaat in 2024 de auto vervangen, althans, in jouw geval. Als je vaker naar je werk wilt fietsen, dan is deze elektrische vouwfiets ideaal. Hij is makkelijk op te bergen en mee te nemen in het openbaar vervoer. Als je vlakbij je werk woont, dan heb je geen reden meer om de auto te pakken. Dat scheelt ook weer benzinekosten. Deze elektrische fiets is een investering in een gezondere en goedkopere levensstijl.
elektrische vouwfiets

5. Compacte groentesnijder

Na de feestdagen kan je lichaam wel wat vitamines gebruiken. Als je met je goede voornemens in de sportschool aan het zwoegen bent, dan hoort daar een gebalanceerd dieet bij. Met deze spiraalsnijder maak je binnen een handomdraai pasta van groenten, of garnering voor op je broodje gezond. Dit lijstje met gadgets zou niet compleet zijn zonder dit handige apparaatje.
groentesnijder

Meer van dit