HomeGadgets5 handige gadgets voor ouderen

5 handige gadgets voor ouderen

Als je ouder wordt dan gaat het allemaal niet meer zo snel. Als je vroeger nodig moest pissen dan rende je harder naar het toilet dan Usain Bolt deed op de 1000 meter. Nu mag je blij zijn als je überhaupt het toilet haalt zonder natte steunkousen te krijgen. Maar er is licht aan het einde van de tunnel, digitaal licht weliswaar. Met deze 5 handige gadgets voor ouderen wordt de winter des levens een stuk aangenamer.

Kunstgebit en sieraden reiniger

beste reiniger kunstgebit

Als je klappertandend van spanning kijkt naar de dertigste herhaling van The Bold and the Beautiful dan doe je dat wel met een glamoureus wit gebit. Deze kunstgebit en sieraden reiniger zorgt voor een stralend witte smile. Deze gadget wordt door juweliers gebruikt om sieraden te reinigen, dus glimlachend kijken naar het erfstuk van je vrouw doe je met dit handige apparaatje op niveau Hollywood. Je koopt deze gadget hier!

Rugbrace

rugbrace kopen

Een kromme houding is alleen handig als je je veters moet strikken, een dubbeltje van de grond wilt rapen of de chihuahua eten moet geven. Verder is ‘standje treurwilg’ verre van aantrekkelijk. Met deze rugbrace loop jij met je tachtig jaar mooi in het bejaardentehuis rond alsof je een potje bankdrukken hebt gedaan met Arnold Schwarzenegger! Dus borst vooruit, kin omhoog en rennen met dat looprekje. Je scoort deze rugbrace hier!

Vergrootglas bril

vergrootglas bril kopen

Als je op een leeftijd bent dat je veertig verschillende soorten medicijnen moet slikken dan is het van levensbelang dat je het minuscule etiketje op het potje kan lezen. Met deze vergrootglas bril kan dat, sterker nog, je kunt er ook de bloemblaadjes van de geraniums mee tellen en eindelijk die 1000 stukjes puzzel van Koningin Wilhelmina uit de kast pakken. Deze handige bril vergroot niet alleen je zicht, maar ook de horizon in je stoffige woonkamer. Je koopt hem hier!

Ring video deurbel

ring deurbel kopen

Helaas worden ouderen steeds vaker slachtoffer van laffe overvallers die de weg van de minste weerstand kiezen. Maar ze pakken jou niet! Want jij kan met deze Ring video deurbel vanaf je luie schommelstoel precies zien wat voor tuig er voor de deur staat! Of het nu een overvaller, een Jehova’s getuige of de aan alcoholverslaafde buurman van nummer 8 is, met deze handige gadget ben jij de James Bond van Huize Morgenrust, en bepaal je helemaal zelf voor wie je de deur opent. Je koopt deze gadget hier!

 

Meer van dit