HomeGadgetsDit zijn 7 mancave gadgets die het nog een tikkie chiller maken

Dit zijn 7 mancave gadgets die het nog een tikkie chiller maken

Een man heeft soms tijd voor zichzelf nodig. Even weg van vrouwen die continu interieur ideeën willen delen en weg van irritante kinderen die met Buzz Lightyear poppen gooien. Rust, dat vinden mannen in hun mancave. Het is een veilige haven voor mannen die oorlog voeren aan het thuisfront. Gadgetgekkies helpt deze helden graag met het inrichten van deze ruimte, dus hebben we 7 gave mancave gadgets voor deze helden opgezocht.

1. Neonverlichting

Neonverlichting kan in geen enkele mancave ontbreken. Als je bijvoorbeeld een echte gamer bent dan is deze ‘game on’ verlichting een absolute must-have. Daarnaast is Neonverlichting in allerlei maten en vormen te krijgen. Dat brengt een leuke sfeer en past prima tussen al die andere mancave gadgets die je in je persoonlijke ruimte hebt staan.
mancave gadgets neonverlichting

2. Grijpmachine tussen je mancave gadgets

Als je met je vrienden bent dan is deze grijpmachine een leuke manier om de tijd te doden. Je kan er kleine gadgets, bier of knuffels in doen, maar echte kerels stoppen het apparaat vol met minibar flesjes whisky, aanstekers of snoepjes voor volwassenen. Ik hoor je denken, wat een saai ding maar voor een paar euro kun je een automaat als deze laten wrappen naar je eigen smaak.
grijpkraan grijpautomaat grijpkast kermis, professionele grijpmachine voor gameroom speelkamer mancave arcade of sheshed casino met muntproever , led verlichting , grijper kraan grijp kraan greifautomat greiferautomat kermisautomaat claw machine

3. Wereldbol bar

Als je een liefhebber van sterke drank bent, dan kun je deze wereldbol bar volstoppen met je favoriete spirits. Deze barglobe past prima tussen je mancave gadgets en geeft je een dubbele kijk op de wereld. Voor het mooie kun je er ook een paar mooie glazen en karaffen aan toevoegen.
mancave gadgets wereldbol bar

4. Opklapbare pooltafel

Als je een kleine mancave hebt dan moet je praktisch met je ruimte omgaan. Een pooltafel is hebben is een must, maar dan moet het wel handig zijn als je hem in kunt klappen. Dit opklapbare exemplaar neemt weinig ruimte in beslag, maar geeft wel de garantie voor uren vermaak.
mancave gadgets pooltafel

5. Black Beast BBQ

Als je gaat barbecueën dan moet je dat wel als een baas doen. Dat kan met deze Black Beast BBQ. Deze oliteton is omgetoverd tot een grill, dus kan jij als een moderne Neanderthaler een paar lekkere stukken vlees bakken zoals echte kerels dat horen te doen.
mancave gadgets barbecue

6. Beamer

Dit lijstje met de beste mancave gadgets zou niet compleet zijn zonder een beamer. Lekker samen met je vrienden naar voetbal kijken, of in je eentje naar een natuurfilm. Met deze beamer tover jij je mancave zonder pardon om in een bioscoop waar je vrouw jaloers op is.
mancave gadgets beamer

7. Koelkast

Een mancave kan niet zonder een koelkast, waar moet je anders al dat bier in bewaren? Als je weinig vrienden hebt, dan heb je aan deze mini-koelkast voldoende. Als je veel vrienden hebt dan kun je beter voor een koelkast kiezen waar hele kratten inpassen.
mancave gadgets koelkast

 

Meer van dit