HomeGadgetsDeze 'Sjaal' is een handige airbag voor mensen die vaak van de...

Deze ‘Sjaal’ is een handige airbag voor mensen die vaak van de fiets vallen

Je kent vast wel iemand die regelmatig van de fiets dondert. Die ene vriend die je eigenlijk niet alleen naar huis kunt laten fietsen. Vanaf nu is er een geweldige oplossing voor deze onhandige (of te dronken) mensen: een airbag helm!

Sjaal transformeert in een airbag

Een airbag is eigenlijk een zak die in extreme gevallen van nood kunnen worden opgeblazen tot een kussen. Denk aan een aanrijding, je kent het wel. Voor de auto zijn er allerlei verschillende airbag’s. Maar voor de fiets was deze er niet. Terwijl er altijd mensen regelmatig van de fiets donderen.

Daarom is er nu de ‘Hovding 3 Airbag Helmet’. Je kunt hem bestellen op Amazon en het kost maar 300,- voor de helm. Een perfect verjaardagskado voor die vriend of vriendin die wel wat extra veiligheid kan gebruiken toch?

airbag-helm amazon sjaal

Hoe werkt deze airbag?

De helm wordt rond de hals aangetrokken en het lijkt dus eigenlijk op een sjaal. Het is een soort onzichtbare helm en valt dus minder op, maar hij is best wel veilig. De oprichters zijn in 2005 begonnen met het concept en nu heb je dus al de 3e versie van de airbag.

Het perfecte geschenk voor die onhandige of dronken vriend/vriendin. Je kunt deze geniale airbag hier op Amazon aanschaffen. Want je weet het: safety first vrienden!

Meer van dit