HomeGadgetsMet deze alcoholtester voor je iPhone blaas je tijdens een alcoholcontrole altijd...

Met deze alcoholtester voor je iPhone blaas je tijdens een alcoholcontrole altijd de P van Prima

Als je met je vrienden naar de kroeg gaat, of een verjaardag gaat bezoeken, dan is de kans groot dat er alcohol wordt geschonken. Het kan gebeuren dat je jezelf laat verleiden om toch een biertje mee te drinken, terwijl jij die dag de BOB bent. Maar hoe weet je of het alcoholpromillage laag genoeg is om achter het stuur te mogen kruipen? Met deze alcoholtester voor je iPhone kom je er makkelijk achter.

Indicatie van alcoholpromillage

Dit apparaatje is niet zo nauwkeurig als de alcoholtester van onze vrienden in het blauw, maar het geeft wel een duidelijke indicatie of het verstandig is om in de auto te stappen als je iets hebt gedronken. Met deze alcoholtester voor je iPhone, heb je altijd een handige gadget bij de hand die jou vertelt of je achter het stuur kan kruipen, of dat het verstandig is om nog even te wachten, want rijden onder invloed is gevaarlijk, daarnaast staat er een flinke boete op.

Deze tester geeft niet exact aan hoeveel alcohol je in je bloed hebt, maar door middel van kleuren krijg je een duidelijke indicatie of het verstandig is om te rijden. Je sluit simpelweg de tester aan op de USB-poort van je iPhone, waarna je in het apparaat blaast. Als je een groen scherm krijgt dan ben je veilig, en kun je gaan rijden. Bij een geel scherm moet je uitkijken, en bij een rood scherm wordt het afgeraden, want dan heb je te veel gedronken.

alcoholtester iPhone

 

Alcohol Tester voor je iPhone

Voor de prijs van deze gadget hoef je het niet te laten, want je betaalt nog geen tientje voor dit apparaat. Door het kleine formaat past deze alcoholtester makkelijk in je broekzak, dus je hebt geen lomp apparaat dat je mee moet dragen naar een feestje of een partijtje. Er kunnen geen officiële rechten aan de uitkomst van dit apparaatje worden ontleend, dus als je tijdens een controle moet blazen dan is de uitkomst van het blaasapparaat van de politie altijd leidend.

Hoe dan ook is het een leuke gadget om op zak te hebben, en handig als je jezelf toch laat verleiden om een biertje te pakken als de gezelligheid toeslaat. Deze blaastest is geschikt voor iedereen, dus je vrienden hebben geen excuus om er geen op zak te hebben. Het is een handige indicator voor elke vriendengroep, en het kan je een hoge boete schelen. De alcoholtester is te koop op Bol.com voor maar €9,95.

alcoholtester iPhone bol

Meer van dit