HomeGadgetsMet deze bier-jetpack ben je de blikvanger op elk feestje

Met deze bier-jetpack ben je de blikvanger op elk feestje

Op elk feestje is er een persoon die voor de drankjes zorgt, maar hoe zit dat als je op een feestje staat? Jij bent slimmer dan al die andere mensen die in de rij staan te wachten, want jij hebt een bier-jetpack. Deze geniale gadget voorziet jou en je vrienden (al dan niet tegen betaling) van een goudgele rakker. Je kan er uiteraard ook whisky-cola in doen, of tomatensap.

Bier-jetpack voor op elk feestje

We hebben al de nodige gadgets voor bier voorbij zien komen. Denk hierbij aan de ultrasonische bierschuimer, en wat dacht je van het bijzondere bierkussen? In dit geval maak je elk feestje compleet met deze innovatieve bier-jetpack. Je bent op elk feestje een absolute blikvanger. Met deze gadget maak je binnen no-time rijen met vrienden, want jij bent die coole gast die voor het bier zorgt.

Deze geniale bier-jetpack kan voor elke gelegenheid worden gebruikt. Denk hierbij aan verjaardagen en festivals, maar ook voor een vrijgezellenfeest. Een rondje op de camping maken was nog nooit zo leuk, dan leer je meteen je vakantieburen kennen. Deze gadget is ideaal voor de zomermaanden, want bij het buitenleven hoort nu eenmaal een lekker drankje. Die serveer jij met een druk op de knop.

bier-jetpack bol

Te koop bij Bol.com

Door het stevige verstelbare harnas zit de bier-jetpack altijd als gegoten. De afzonderlijke vaten kunnen elk 3 liter vloeistof bevatten, je loopt dus met maar liefst 6 liter bier op je rug. Er zit ook een bekerhouder aan het harnas vast, dus je kunt iedereen zonder moeite voorzien van een drankje. Door deze bier-jetpack ben je een lopende tap, dus op elke gelegenheid is dat succes gegarandeerd.

De compartimenten zijn makkelijk te wassen, dus je bent zo weer ready voor het volgende feestje. De sproeiers zijn simpel te hanteren met een druk op de knop, waardoor je elk bierglas op een effectieve manier hebt gevuld. Deze toffe bier-jetpack is te koop bij Bol.com. Als je er ook eentje voor je beste vriend koopt dan bespaar je 5% op de stukprijs.

bier-jetpack

Meer van dit