HomeGadgetsIn deze koeltas past PRECIES een bierkrat waardoor je nooit meer hoeft...

In deze koeltas past PRECIES een bierkrat waardoor je nooit meer hoeft te klooien

Heb je er ook altijd problemen mee om je pilsjes lekker koel te houden wanneer je bijvoorbeeld naar het strand gaat? Of dat het altijd zo’n rommeltje is in een koelbox omdat het allemaal nét niet past? Dan is dat vanaf nu verleden tijd met dezed koeltas van de Lidl, hier past namelijk precies een hele krat bier in!

Zonder icepack tot zeven uur gekoeld

Ik hoor je denken, zo’n koeltas werkt helemaal niet, maar niets is minder waar. De koeltas houdt tot maar liefst zeven uur, zonder icepack, je kratje pils koel. Je hoeft dus niet als een bezetene je pilsjes weg te tikken. Hang je er tóch een icepack zoals deze, die perfect geschikt is, in? Dan ben je verzekerd van een dag lang kouwe pils. 

Wanneer je een echte bierliefhebber bent is een flesje vast te klein, geen nood want in de koeltas kun je ook met gemak 20 halve liters vervoeren. De twee handgrepen zorgen ervoor dat de tas eenvoudig en veilig is te dragen, je moet er toch niet aan denken dat je biertjes over de stoep liggen te rollen. Je scoort deze tas al voor een prikkie bij de Lidl

Meer van dit