HomeGadgetsMet deze ultrasonische bierschuimer slaat je bier nooit meer dood

Met deze ultrasonische bierschuimer slaat je bier nooit meer dood

Niets is vervelender dan een lekker getapt biertje dat plotseling doodslaat, waarna er geen schuimkraag meer te bekennen is. Gelukkig zijn er geniale breinen die een oplossing hebben gevonden voor dit irritante probleem. Met een ultrasonische bierschuimer heb jij jouw goudgele rakker namelijk binnen no-time weer gereanimeerd, en kun je opnieuw genieten van een dikke schuimkraag op je lippen.

Schuimkraag op je bier

Als je geen schuimkraag op je bier hebt, dan kun je net zo goed water gaan drinken. Als je van plan bent om een stuk in je kraag te zuipen, dan is een schuimkraag op je bier van essentieel belang. Webshop Bol.com heeft de ideale oplossing gevonden voor het reanimeren van je biertje, de ultrasonische bier schuimer. Het eerste voordeel is het feit dat het apparaat op zakformaat te verkrijgen is, dus je kunt hem meenemen naar de kroeg.

In de kroeg kun je tenslotte de show stelen door overleden biertjes nieuw leven in te blazen, en misschien kun je daar nog geld voor vragen ook. Het is ook een prima manier om een gesprek met een leuke dame te beginnen, mits ze bier drinkt. ‘Zal ik jouw biertje even reanimeren?’ waarna je naar je zak grijpt. De verrassing is des te groter als je deze bier schuimer tevoorschijn haalt, want die zag ze niet aankomen. Het ijs is dan meteen gebroken.

bier

Ultrasonische bier schuimer

Een gebruiksaanwijzing heeft dit apparaatje eigenlijk niet nodig, want hij is geniaal in zijn eenvoud. Je zet het doodgeslagen glas bier in de bier schuimer en drukt op de knop, waarna het apparaatje begint te draaien en licht te trillen. Het resultaat is verbluffend, want na afzienbare tijd verschijnt er als de toverstaf van Bacchus een dikke schuimkraag op het biertje. Dit item is onmisbaar in de kroeg.

Er zit een lithium batterij ingebouwd die binnen vier uur is opgeladen. Het apparaatje weegt maar 205 gram, en past makkelijk in je jaszak of boerenkiel. Deze supersonische bier schuimer is een absolute must-have voor liefhebbers van bier. Voor de prijs hoef je het niet te laten, je kunt hem bestellen op de website van Bol.com.

bier schuim

Meer van dit