HomeGadgetsDeze worsthaspel met dartbord is ideaal voor Vaderdag

Deze worsthaspel met dartbord is ideaal voor Vaderdag

Mannen onder elkaar houden wel van een lekkere pul bier en een vette versnapering terwijl ze sporten. De frituurpan is altijd goed, maar niet echt origineel. De frikandellen laten we dus even voor wat het is, want wij hebben een worsthaspel met dartbord gevonden, daarmee kun je op een originele manier je vrienden voorzien van een smaakvolle ervaring tijdens het darten.

Wurstbaron kabelhaspel met worst

Met deze Wurstbaron kabelhaspel schiet je bij je vrienden altijd in de roos. Het is namelijk een culinaire voltreffer op elk feestje, of tijdens een avondje sport (kijken) met je beste matties. Deze worsthaspel is een echte blikvanger, en staat prima naast een pul bier. Deze haspel is ook perfect om weg te geven als cadeau aan een dartfan, of een liefhebber van een goede kwaliteit worst.

Als je bijvoorbeeld op Vaderdag aan wil komen met een origineel cadeau, dan kun je beter dit meenemen dan een flesje eau de cologne. Dan kunnen jij en je vader lekker worst en bier happen terwijl jullie terugblikken op de mooiste momenten uit je jeugd. Deze worsthaspel is een creatieve delicatesse in de vorm van een amusante snack, en smaakt het beste tijdens een spannend potje darts.

worsthaspel mancave

Worsthaspel te koop op Amazon

Deze heerlijke worsthaspel staat garant voor 3,5 meter smikkelen en smullen. De worst is gemaakt van Krakowska worst, een Pools/Duitse delicatesse die al sinds 1968 wordt gemaakt. Typerend voor deze lekkernij is de zachte rooksmaak en de sterke bijsmaken. Dit is uiteraard perfect te combineren met een Duits biertje. De 3,5 meter worst staat gelijk aan 240 gram.

Voordeel is dat de worst lang houdbaar is zonder koeling, dus je hoeft qua ruimte van de koelkast in je mancave niets in te leveren. Je kunt de worst ongekoeld tot dertig dagen goed houden, maar tijdens een avondje darten zal hij zeker soldaat worden gemaakt. Deze worsthaspel is te koop op Amazon voor slechts €21,99. Voor die prijs koop je niet alleen een uniek cadeau, maar ook een blikvanger.

worsthaspel amazon

Meer van dit