HomeGadgetsDeze biertap-benzinepomp is een verrijking voor elk feestje

Deze biertap-benzinepomp is een verrijking voor elk feestje

Als je een feestje hebt dan kun je, heel saai, een fles bier op tafel zetten, of je gebruikt deze biertap-benzinepomp, een blikvanger op elke verjaardag en partijtje. Deze gadget is ook leuk om cadeau te doen of om te gebruiken tijdens een barbecue. Deze drankdispenser kan gevuld worden met bier, maar uiteraard ook met een andere drank naar keuze.

Biertap-benzinepomp

Er kan een liter bier in de biertap-benzinepomp, maar je kunt er uiteraard ook andere dranken in doen, zoals whisky, rum of limonade. Deze gadget heeft een leuk design, in de vorm van een benzinepomp, inclusief tankslang. De drankdispencer is gemaakt van kunststof en is makkelijk te bedienen. Door de handige slang kun je makkelijk tappen.

De biertap-benzinepomp is makkelijk bij te vullen en eenvoudig te verplaatsen. Er zit een stevige voet onder, op deze manier kun je deze handige gadget op elke gewenste tafel neerzetten. Daarna vul je hem met een liter van jouw favoriete drank en je kunt beginnen met tanken. Dit is echt een eye-catcher op elk feestje.

biertap-benzinepomp 1

Dit gadget is een leuk cadeau

Dit is natuurlijk ook een leuk en origineel cadeau om weg te geven voor bijvoorbeeld Vaderdag of tijdens de feestdagen. Als je dit cadeau combineert met een fles van zijn favoriete drank dan heb je het ideale cadeau in handen. Deze drankdispencer is makkelijk schoon te maken en past door zijn stoere design in elk interieur.

De biertap-benzinepomp is ook leuk om tijdens bedrijfsfeestjes op tafel te zetten. De afmetingen van deze leuke gadget zijn 11,5 x 11,5 x 48 en er gaat dus een liter drank in. Het apparaat kan worden bijgevuld terwijl het wordt gebruikt, dus iedereen kan lekker blijven tanken. Er kunnen ook gemixte dranken in, en als je er gecrushed ijs in doet dan blijft je drankje lekker koud. Als je snacks uit een handige mini-frituurpan erbij serveert dan til je het feestje naar ene hoger niveau. De biertap-benzinepomp is hier te koop.

Meer van dit